Yoni Assia, fondator și CEO la eToro, intră în boardul de consilieri ai protocolului Bancor

Suntem încântați să anunțăm cooptarea lui Yoni Assia un investitor și atreprenor recunoscut în boardul de consilieri ai protocolului Bancor. Fondator și CEO la eToro, una din cele mai mari rețele de investiții și schimb din lume, Yoni vine cu viziunea și experiența construcției unei companii de success cu domenii de activitate în finanțe, trading, blockchain și rețele sociale toate acestea fiind un punct focal al viziunii și ecosistemului produselor Bancor.

“Sunt bucuros să mă alătur boardului de consilieri Bancor și de asemenea să pot promova acest protocol și beneficiile lui. Soluția tehnică pentru schimbul tokenilor va crea o și mai mare eficiență în noua lume financiară care poate ajuta și mai mult adopția și tranziția spre o economie pe care toți o așteptam” a spus domnul Assia.

Yoni este active în comunitatea crypto din 2010 și a fondat protocolul Colored Coins în 2013. L-a găzduit pe Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum la birourile eToro la începutul dezvoltării conceptului Colored Coins, după care a continuat cu success proiectul cu Ethereum. Yoni este un renumit speaker despre viitorul banilor, al fintech și blockchain.

În timpul liber, Yoni dezvoltă un nou concept care iși propune să promoveze o distribuție mai corectă a banilor și averii în societate. Deasemenea este tatăl a 3 copii și soțul lui Mor Assia, fondatoarea iAngels.

“Suntem extrem de onorați ca un antreprenor ca Yoni să se alature proiectului Bancor. Am colaborat în această industrie de-a lungul multor ani și acum în sfârșit am ajuns să ne unim eforturile în vederea atingerii unei lichidități continue spre beneficiul tuturor userilor” a spus Guy Benartzi, CEO la Bancor

Ca să citiți mai multe despre protocolul Bancor vizitati www.bancor.network

Ca să citiți mai multe despre Yoni Assia, vizitați ttps://twitter.com/yoniassia

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.