5 ideja za ljubavni sastanak posle koga će vas prosto obožavati

Nakon svih romantičnih šetnji,večerica uz vino i sveće red je da i vi njemu priredite neko iznenađenje.. Idealan sastanak za većinu muškaraca predstavlja kombinaciju uzbuđenja,misterije i adrenalina, a posle ovih 5 saveta osvežićete vezu i učiniti da se partner ponovo zaljubi.

Utakmica

Izaberite sport za koji mislite da vaš partner najviše voli i kupite karte za predstojeću utakmicu ili meč. Navijanje,golovi i fauli potpuno će mu podići adrenalin pa će te se i vi osećati sjajno. Kladite se na rezltat i najavite mu neko iznenađenje ako bude pogodio :)

Koncert ili svirka

Ako mu kupite karte za koncert omiljenog benda i podelite radost ispunićete mu san. Čak iako bend nije u vašem fazonu,žrtvujte se i sigurno će to znati da ceni i uzvrati prvom sledećom prilikom. Uhvatite ga za ruku i recite mu koliko vam znači.

Streljana

Priredite mu to zadovoljstvo da se oseća kao pravi alfa mužjak. Samopouzdanje će mu znatno porasti i oduševljenje vašom idejom neće moći da sakrije. Uključite se i vi u zabavu,sigurno će biti kul da i vi pokušate. Šta više,možda se baš u vama krije pravi talenat. Odlično mesto u gradu,idealna prilika koju treba iskoristiti što pre. http://www.kpsp.rs/

Idite na kuglanje

Doterajte se i osvežite vezu na jednostavan način. Umesto bioskopa,posetite kuglanu i provedite jedintveno veče. Monotonija će za vas postati strana reč..

Karting

Doživite vožnju na nov i dinamičan način. Odmerite snage i prepustite se vozačkoj strasti i osvajanju staze.. Dnevna ili noćna vožnja,izbor je na vama.