1.4 – Alleen

Gisterenavond 18.35 is Mathijs weer terug naar Nederland gegaan, en sinds die tijd ben ik dus echt alleen. Dat is nu al bijna 24 uur. Het was heel vreemd om ineens alleen door Reading te lopen, alleen de stad in te gaan, alleen boodschappen te doen maar ook vooral het alleen wakker worden.

Maar ik heb me de afgelopen 24 uur prima vermaakt hoor! Gisteren toen ik weer thuis kwam heb ik gezellig met papa en mama geskypet, twee uur lang. Daarna nog een uur met Farah gefacetimet om te kijken hoe ze het beste hier naartoe kan komen in oktober! Vanochtend ben ik alleen naar de bioscoop geweest (no shame). Ik was namelijk heel benieuwd naar ‘The Secret Life of Pets’ (no shame x2) en zat dus vanochtend om 10 uur al in de zaal. Daarna ben ik nog even de stad in geweest om nieuwe, nette schoenen te halen want ik mag absolutely no trainers aan, dus ik heb voor niks vier paar sneakers mee genomen. Maar mijn missie is geslaagd en ik heb hele mooie schoenen gevonden bij de H&M! Daarna ben ik naar huis gegaan en heb ik nog een aantal boodschappen gedaan zodat ik voorlopig nog even vooruit kan met eten.

Morgen is mijn laatste vrije vakantiedag en ik ben van plan om een beetje schoon te gaan maken en vooral nog even ultiem te chillen voordat ik aan de bak moet. Nu ga ik even snel een lekkere avondmaaltijdsalade in elkaar knutselen en over een half uur heb ik een Skype date met Evelien. Tot snel!

Liefs, Marjolein