ЕОТ — Децентрализована прва мрежа игара

markjafari33
4 min readJul 19, 2018

--

Здраво, како сте сви
Данас је тржиште мобилних игара дуго савладало кориснике широм свијета, према статистикама, његова процијењена вриједност је већ преко 115 милијарди долара. Ови бројеви настављају да расту сваки дан, захваљујући укључивању нових играча.

Као и 2017. године, вредност прихода остварених кроз игру износи више од 166 милијарди долара, од чега се очекује да се повећа на 180,1 милијарди долара до 2021.

Раст ове индустрије је резултат континуиране иновације у индустрији игара. Такође, развој и приступачност паметних телефона повећали су број играча у свијету.

Једва можете пронаћи паметни телефон без једне или двије игре у њему. Међутим, упркос овом расту, постоје неки проблеми инхерентни у данашњем екосистему игре. Програмери нису задовољни начином структурирања система. Имају проблеме да производе производе буду доступни потрошачима (играчима) у другим дијеловима свијета. Ово је сјајно због трошкова маркетинга потрошачима. Такође укључује трошкове интеграције локалних продајних цијена на играчку платформу.

Овај пут ћу разговарати о ЕОТ-у, прочитати више испод

Шта је ЕОТ
ЕОТ није прва блок-платформа која планира развој и продају интернет игара. Овај пројекат нуди учесницима платформе од програмера до играча и маркетинга да имају сопствени стабилан приход. Као што је раније поменуто, приход у индустрији игара је првенствено у власништву великих програмера, док је почетницима прилично тешко заузимати своју нишу.

ЕОТ платформа је децентрализована платформа за дистрибуцију дигиталних игара, где гејмери ​​могу открити, делити и играти игре и социјално са другим играчима. Ово је подржано блокченом технологијом и ефикасније, поуздано и доступно на глобалном нивоу. Цијели екосистем састоји се од неколико делова: система откривања игара, заједница игара, рефералних система, програмера система. ЕОТ токен је срж екосистема, а дизајниран је са подстицајних механизам економске наградити понашања које помажу развој ЕоТ платформу.

ЕОТ има за циљ да реши овај проблем изградњом платорм који ће користити смарт уговор у којем су програмери зарадити више новца смањењем трошкова маркетинга, играчи наћи игре са већом лакоћом и може чак и да новац подржавајући њихову омиљену игру.
имаге

Са овом платформом, програмери могу створити свијест за своје игре на платформи. Гамери ће лако одабрати игре које желе играти и добити подршку игара које им се допадају.

ЕОТ протокол долази у четири дела: откривање игара, системи за откривање игара, заједничке игре, реферални системи и програмери система. О томе ћу размотрити у наставку:

Гаме Дисцовери Систем

Један од изазова програмера је проналажење играча да виде и играју своје игре без великог финансијског притиска. ЕОТ платформа ће помоћи програмерима да своје игре представи широкој публици како би открили, играли и куповали. Осим програмера, играчи такође могу послати игре на платформи.

Гаме Цоммунити

ЕОТ ће такође довести љубитеље игре заједно. Стога, играчи ће се дружити и деловати. Такође ће моћи погледати, гласати или отказати игру. Постоји и страница сваког корисника који показује своја достигнућа на платформи користећи ЕОТ токен.

Реферални систем

Сваки корисник платформе има свој паметан реферални уговор на мрежи блокова. Блоцкцхаин дозвољава да све активности корисника упућују на ревизију и праћење. Стога корисници добијају награду са ЕОТ токенсима како би довели саобраћај на платформу.

Систем Девелопер

Овдје ће програмери објављивати и ажурирати своје игре. Они такође могу да ревидирају системе упућивања од својих корисника. Ова карактеристика је строго за програмера јер се награђују за прекретнице у остваривању игара и њихових играча.

ЕОТ Токен Детаљни ИЦО
ЕОТ токени су кључни криптоцурренци на ЕОТ платформи. Дизајниран је тако да подржава економичност ЕОТ платформе, као и да олакша раст ЕОТ платформе. Рани заговорници ЕОТ платформе и ЕОТ токен носиоца ће бити награђени пошто се платформа развија.

Токен ЕОТ ће бити главна валута на ЕОТ платформи и дизајнирана је да подржи економију платформе и олакша раст платформе. Токен је срж екосистема и дизајниран је да награди понашање које помаже у развијању ЕОТ платформе.
Детаљи жетона

Токен симбол: ЕОТ
Укупно: 2,1 милијарде токена
Снабдевање за ИЦО: 30%
Цена жетона: 1 ЕТХ = 21000 ЕОТ

Токени ће се дистрибуирати првобитним присталицама, саветницима и иницијалним партнерима за 10%, 10% тимским подстицајима, 20% за ЕОТ фондацију, за будуће истраживање и развој, маркетинг и развој заједнице, а 30% за инсе

Закључак
Са интеграцијом блокова, ЕОТ ће револуционирати системе дистрибуције игре. Тако ће дистрибуција игара бити ефикаснија, јефтинија и ефикаснија за све кориснике. Поред тога, играчи и програмери ће добити ЕОТ токене.

Више информација потражите на интернету испод
Сајт: хттп://еонтокен.ио/
Вхитепапер: хттпс://доцсенд.цом/виев/иухе5нц
Битцоинталк (АНН): хттпс://битцоинталк.орг/индек.пхп?топиц=4431010.0

Додатне информације
Телеграм: хттпс://т.ме/еонтокен
Твиттер: хттпс://твиттер.цом/ЕонТокен
Боунти: хттпс://битцоинталк.орг/индек.пхп?топиц=4432974.0

--

--