Najjednostavnija selidba — prvi koraci

Vreme je za selidbu kako kazu mnogi strucnjaci jedna od stresnijih momenata u zivotu? Mi se pitamo kako, zbog cega? Verovatno iz straha da nece sve proci kako treba? A zasto ne bi? Ne brinite! Evo nekoliko korisnih saveta ukoliko ste vec dovoljno zaplaseni I uznemireni koji ce Vam zasigurno pomoci da sve prebrodite sto brze I lakse.

Prvi korak pakovanje :

Svima nam je vec dobro poznato da nam je potrebno dosta kutija u koje cemo sloziti svu onu garderobu, predmete I ostale sitnice koje su sve prethodne godine bile deo nas… Kada na dno kutija poslozite teske stvari gledajte da ne preterate sa njihovom tezinom kako bi se lakse nosile pa odozgo poredjajte nesto sto je laganije. poput jastuka ili decijih plisanih lutkica. Na svaku kutiju napisite sta ste u nju spakovali kako biste kasnije znali gde Vam se sta nalazi. Posebno naznacite svaku u koju ste spakovali staklene predmete, ogledala I druge lako lomljive predmete.

Kutije nisu jedina ambalaza u kojoj mozete spakovati Vase pokucstvo. Odeca I ostale tekstilne stvari mogu se spakovati I transportovati I u dzakovima sto ce Vam znatno olaksati ukoliko nemate puno kutija. Izmedju tanjira mozete stavljati parcice kartona, soljice I case mozete uviti u salvete ili papir I dodatno ih zastititi od ostecenja prilikom seljenja.

Drugi korak prevoz:

Prema tvrdjenju facebook.com/BeogradSelidbe.net postoje razne sluzbe koje se bave selidbama I transportom robe i koje su Vam na raspolaganju. Pouzdanim I kvalitetnim kombi ili kamionskim prevozom oni ce Vam u najbrzem mogucem roku spakovati sve Vase stvari I ostali namestaj I preseliti Vas kako na podrucju Vaseg grada tako I u sve druge gradove Srbije pa cak I inostranstva. Vi se unapred raspitajte o cenama I uslugama I ugovorite tacan datum

Treci korak: novi dom

Sada kada ste najveci deo posla obavili vreme je da novom prostoru date I novo ruho. Polako I strpljivo jer sledeci korak je cilj a Vi polako koracate ka njemu. Srecno!

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.