Cykelboxen — Att cykelparkering enkelt för dig

Falco är ett varumärke som erbjuder utmärkt kvalitet i cykelställ och cykel står. De ger rack för cykelparkering rack samt ställningar för cykelgarage i både små och stora kvantiteter. De har ett team av experter som arbetar extremt hårt för att tjäna våra kunder med innovativa design och minimal självkostnadspris. Detta företag anser att kundens tillfredsställelse är vad som definierar bilden av företaget, så att de gör det deras motiv att erbjuda enastående tjänster.

Vi på Cykelboxen också lämna cykelgarage och cykelparkering i små och stora projekt. Vi ger dig en arkitekt och en planerare att hjälpa dig med din planering eller ritningar för montering. Vi ger dig också med snabba svar på dina frågor och kvalitetsprodukter med många års garanti.
Vi arbetar tillsammans med holländska leverantör Falco. Vårt företag har varit i branschen de senaste 60 åren och vi har skapat en effektiv cykelparkering, cykeltak, cykelställ och utmärkta utomhusmiljöer. Alla våra cykelställ görs i Falco fabrik i Nederländerna med varmförzinkad stål.

Två golv cykelställ är en vanlig syn i Sverige nu dagar. Falco premie är en uppgraderad version av ett cykelställ som hjälper parkera cykeln på två nivåer effektivt samtidigt som den förbrukar mindre utrymme.
Falco Premium + är den ledande två våningar i Sverige, på grund av dess robusta design och utmärkt användbarhet. Dessa dagar stora byggföretag och kommuner runt om i världen använder Falco Premium +.

fördelar:

Jämfört med traditionella två våningar Cykelställ ger Premium + många fördelar jämfört med sina konkurrenter:

Brusreducering som tystnaden är viktigt i byggnader och byggplatser.
 låsanordningar för att förbättra säkerheten faktorn för din cykel.
 Rätt plats för cykeltak så att cykeln kan enkelt justeras.
 Bättre lämplighet för moderna cyklar.
 Integrerad justering fötter för ojämna ytor.

Några av egenskaperna hos våra utmärkta produkter är:
 Top notch kvalitet och robusthet en typisk Falco produkt.
 Svetsad stålram och galvaniserat enligt BS EN ISO 1461.
 Justerbara fötter för att installera det lätt även på sluttningar och ojämna ytor.
 K an användas både inomhus och utomhus.
 Finns med väderskydd samt cykeltak för både enkelsidiga samt dubbelsidiga versioner.
 gasfjädrar att justera lyft till den övre nivån.

Nuförtiden är det mer om att tjäna pengar snarare än att tillhandahålla lämpliga tjänster till kunderna. Men vårt företag tillhandahåller produkter som säkerställer att cykelparkering kommer att förbättra stil, attraktionskraft och organiserad utseende av lokalerna. Vi erbjuder en rad tjänster för dig att välja mellan och alla våra designer är tillgängliga till överkomliga priser. Du kan få dina cyklar skakas beroende på vilket område och krav. Du kan välja en fri stativ eller väggmonterad stå om utrymmet på fastigheten är de främsta kriterierna. Du kan också välja rymliga och hållbara rack om du vill att det ska pågå under en lång tid och för parkering för cyklar bekvämt. Du kan också besluta att välja en kuggstång som är monterad med en väderskydd ark så att du kan få extra skydd mot extrema väderförhållanden.

Like what you read? Give Mark Watkins a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.