Hello, it´s me!

Ko se zjutraj zbudim, je moja prva misel…Today I don´t feel like doing anything, I just wanna lay in my bed. Pa še kako hitro se skuliram in si skuham kavo. Po skodelici le te si mislim, še Another cup of coffee pa bom pripravljena za akcijo nadaljnega dne.

In res…polna doza kofeina me pripelje do energije..I´ve got the power! Sledi trening, fitnes,…Here I am in gasa. Tek, v glavi pa se mi rola komad Burn to run, da pretečem zastavljeni cilj in se spravim delati še vaje za moč, ker.. I´ve got the feeling in my bones, got that good song in my feet.Trening končan , jaz pa kot prerojena….ampak joooj, musklfibr…What doesn´t kill you makes you stronger J.

Preden zapustim gym si rečem, You are amazing just the way you are in odpeketam novim izzivom naproti. Vedno imam pester dan, pisanje,ustvarjanje, skakanje iz enega konca na drugega,en kup papirjev, e-maili,telefonski klici…akcija non-stop, morda v vsej svoji gužvi srečam še kakšnega poznanega, dobim povabilo na kavo ali pa dva, pa še vseeno najdem čas in Walking on sunshine vse dokler mrak ne objame sveta. Po pestrem dnevu me čaka še dobra in zdrava večerjica in sprostitev na balkonu,pogled v nebo in wow…Stars. Z mislimi Praying for the time, da svojemu naslednjemu dnevu lahko dodam še kakšno stvar, in se sprašujem, kako me bo presenetil , morda se kam podam, z Burning heart zvesta bom sebi ostala, vem, da se bom sigurno iskreno večkrat nasmejala, s svojim Eye of the tiger pa bom spomine zapisovala.

Ker Living on my own in imam popolno Freedom lahko rečem…Viva la vida!

If you don´t know me by now, potem slabo berete. In moj vsakdan nikoli ni isti,sploh pa ne dolgočasen in čisto vsak je poseben….jeaaaaah…It´s my life!

In imam vse tisto,kar potrebujem…Home…prijatelje..ja,res drži…Friends will be friends in pa seveda svojo družino, ki je neizmerno vesela, ko po telefonu naznanim »Mama, I´m coming home!˝

Ampak, I still haven´t found, what I´m looking for…saj razumete,kajne?Se sprašujem, Could you be loved and be loved?

Ampak za vse obstaja Time after time in vse se pokaže v True Colours, ko najmanj pričakuješ.

Tako…bila sem Unwritten, sedaj pa lahko rečem, Hello it´s me.

Do naslednjič ste Always on my mind….morda pa do takrat kakšno rečem o Burning love.

TiNa

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.