Adidas PureBOOST X dizajnirane isključivo za žene

Adidas je udružio snage s atletičarkama diljem svijeta te predstavio PureBOOST X, prvu tenisicu za trčanje dizajniranu isključivo za žene.

Kao rezultat višegodišnjeg istraživanja i testiranja provedenog u suradnji sa ženama, nova PureBOOST X tenisica savršeno prianja uz stopalo. Za razliku od većine tenisica za trčanje koje su adaptacija muških modela, PureBOOST X dizajnirana je isključivo za žene i to bez kompromisa između vrhunskih performansi i modernog stila.

Adidas PureBOOST X tenisice sadrže potpuno novi “fleksibilan” nožni luk koji se prilagođava stopalu, neovisno o njegovom obliku. Rastezljiva mrežasta tkanina koja obavija gornji dio tenisica i sustav vezica koje stabiliziraju stopalo omogućuju trkačicama da im tenisica savršeno pristaje od pete do prstiju.

Rastezljivi mrežasti potplat omogućuje stopalu da zadrži svoj prirodni pokret, a popularni BOOST materijal od energetskih kapsula pruža osjećaj “beskrajne” energije prilikom trčanja.

U Hrvatskoj, nove PureBOOST X tenisice, isprobat će atletičarka i olimpijka Matea Matošević. Tenisice će biti dostupne od 3. veljače u Adidas shopovima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 919 kn.