Інформаційний бюлетень за лютий 2021 року

Anton Matveichuk/ simpletox
4 min readFeb 2, 2023

Anton Matveichuk, спершу оригінал опубліковано ParallelChain Lab.

За участю….

🖥️ Global FinTech Paywiser тепер використовує ParallelChain® для e-KYC
👥 Digital Transaction укладає нові партнерства з технологічними важковаговиками
🏆 Digital Transaction перемагає в номінації “ФінТех стартап 2020 року”
🔵 Розпочато приватний продаж токенів утиліти XPLL
🎤 CMO Noëlle Gahan розповідає про блокчейн на лондонській конференції Blockchain Bytesize

Корпоративний блокчейн, що змінює правила гри ParallelChain®, укладає угоду з KYC з глобальною фінансовою компанією Paywiser

Paywiser, міжнародна фінтех-компанія зі штаб-квартирою в Сінгапурі, обрала ParallelChain® від Digital Transaction для своїх KYC та бізнес-операцій. ParallelChain®, основна технологія Digital Transaction, є єдиним доступним на сьогодні блокчейном, який відповідає сучасним протоколам корпоративного управління, і швидко стає переконливим вибором для підприємств, які шукають найсучасніші блокчейн-рішення.

Paywiser розгорне ParallelChain® та eKYC-Chain для верифікації своїх клієнтів за принципом “Знай свого клієнта” (KYC). eKYC-Chain, завдяки 2D/ 3D-розпізнаванню облич, дозволяє системі KYC Paywiser розрізняти відбитки пальців та підробки в режимі реального часу, посилюючи процес верифікації особи та зменшуючи потенційні ризики шахрайських дій.

Луї Хо, операційний директор Paywiser в Азії, зазначив: “Блокчейн є невід’ємною частиною FinTech і продемонстрував свою здатність сприяти миттєвим, безпечним і недорогим транзакціям і процесам KYC. ParallelChain® та eKYC-Chain відповідають нашому баченню та прагненню зменшити ризики при впровадженні, одночасно використовуючи продукти блокчейну для надання найбільш оптимальних, ефективних та зручних фінансових рішень для наших шановних клієнтів”. В рамках цієї співпраці Paywiser також стане партнером-реселлером продуктів і послуг Digital Transaction.

Нові партнерства з IBM, AWS та Digital China

Digital Transaction — остання інноваційна блокчейн-компанія, яка стала сертифікованим бізнес-партнером IBM та ISV-партнером AWS. Тепер Digital Transaction може використовувати обидва партнерства для розширення свого бізнесу на глобальному рівні та пропонувати клієнтам IBM та AWS по всьому світу доступ до своїх блокчейн-рішень на основі ParallelChain™.

Digital Transaction також оголосила про партнерство з Digital China, провідним постачальником хмарних послуг і цифрових рішень у материковому Китаї. Це партнерство передбачає інтеграцію та розгортання технології блокчейн від Digital Transaction в надійні ІТ-рішення Digital China для прискорення цифрової трансформації Китаю.

Digital Transaction здобула велику перемогу на FinTech Awards 2020

Digital Transaction отримала дві нагороди на церемонії нагородження 2020 FinTech Awards 12 січня 2021 року, вигравши гран-прі “FinTech 2020 року в сфері стартапів” та “Видатне рішення для моніторингу блокчейн-додатків у реальному часі” за ParallelChain™.

FinTech Awards — це щорічна премія, організована ET Net, дочірньою компанією провідної фінансової газети Гонконгу Economic Times. Читайте статтю, опубліковану на ET Net.

Digital Transaction запускає власний утилітарний токен XPLL

Digital Transaction офіційно запустила свій власний утилітарний токен під назвою XPLL. XPLL — це токен ERC-20, який можна зберігати в будь-якому ERC-20-сумісному гаманці або в ParallelWallet, захищеному цифровому гаманці, розробленому в Digital Transaction. Власники токенів мають право викуповувати ліцензії на програмне забезпечення блокчейну Digital Transaction, а також заробляти XPLL в якості винагороди за запуск і роботу вузлів мережі. Для отримання додаткової інформації, ви можете завантажити XPLL Lightpaper.

Наразі токен все ще перебуває на стадії приватного продажу і планується, що він буде відкритий для публічної купівлі в 3–4 кварталі 2021 року.

Інші новини

Digital Transaction має загалом 10 патентів, 6 з яких знаходяться на розгляді в Бюро патентів і торгових марок США (USPTO) — “Покращення блокчейну”: Масштабованість, тестування та зручність використання; Паралельна обробка блокчейну; Методи доведення незмінності цифрових записів; Механізм відмовостійкості на основі блокчейну; Система та методи доведення незмінності; Право на забуття (останні два патенти також знаходяться на розгляді в ЄС та Китаї).

Ноель Гахан, директор з маркетингу Digital Transaction, була запрошена виступити на Blockchain Bytesize Summit, віртуальній програмі на тему блокчейну, організованій британською платформою подій MoneyNext. Вона розповіла про те, як блокчейн нарешті “перетнув прірву” від хайпу до мейнстріму та які основні функції має запропонувати останнє покоління корпоративного блокчейну.

Digital Transaction додала 7 медіа-партнерів до своєї зростаючої партнерської мережі. Це Asia Token Fund (Сінгапур), Bitcourier (Великобританія), Block Tides (Філіппіни), CoinPedia (США), CryptoTicker (Німеччина), E-Crypto News (США) і Jumpstart Media (Гонконг).

Д-р Джеффрі Юен, головний науковий співробітник Digital Transaction, був запрошений виступити на симпозіумі HKIE CAD Online Symposium 2021, організованому Гонконгським інститутом інженерів (HKIE), де він розповість про блокчейн як основу для корпоративного ШІ. Симпозіум відбудеться 19 березня 2021 року (п’ятниця).

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС!

Ви зацікавлені в роботі на одному з найбільш швидкозростаючих технологічних ринків? Ми шукаємо талановитих та захоплених людей, від графічних дизайнерів до інженерних експертів та гуру продажів, щоб приєднатися до нашої зростаючої команди маркетологів, інженерів та науковців. Перегляньте всі наші поточні вакансії.

Про Digital Transaction Limited

Заснована у 2018 році, Digital Transaction Limited — це гонконгська компанія, що займається проривними корпоративними блокчейн-технологіями. Digital Transaction є домом для ParallelChain™, найшвидшого, наймасштабованішого та єдиного у світі блокчейну, що відповідає вимогам GDPR щодо захисту персональних даних. Маючи 10 патентів на стадії розгляду, а також відзначену нагородами технічну команду, сильний бізнес і глибоке розуміння ринку, Digital Transaction послідовно впроваджує технічні інновації, очолюючи рух за технологію розподіленого реєстру, пропонуючи неперевершені продукти, які розкривають ініціативи підприємств з цифрової трансформації.

Відвідайте сайт: https://parallelchain.io/

Слідкуйте за Digital Transaction у соціальних мережах:

LinkedIn, Twitter, Telegram, Youtube.

--

--

Anton Matveichuk/ simpletox

Writing to support crypto projects, aiming to boost their visibility and aid in crypto adoption. Follow me on X https://twitter.com/SoundsofRelaxa3