ALLABOLAG.SE

--

allabolag.se är Sveriges mest använda söktjänst för företagsinformation. Vill du kontrollera ett företags ekonomi? Behöver du information för att kunna välja rätt hantverkare? Vill du veta vilka styrelser en viss person är engagerad i? Vill du kontrollera om en Internet-butik drivs av ett seriöst företag innan du gör en beställning?

allabolag.se är Sveriges mest använda söktjänst för företagsinformation. Av Martin Maximus Börjesson

Vill du kontrollera ett företags ekonomi?

Behöver du information för att kunna välja rätt hantverkare?

Vill du veta vilka styrelser en viss person är engagerad i?

Vill du kontrollera om en Internet-butik drivs av ett seriöst företag innan du gör en beställning?

På allabolag.se hittar du den företagsinformation du behöver, utan byråkratiska omvägar och abonnemangskostnader.

Tidigare har det varit tidskrävande och dyrt för privatpersoner och mindre företag att få tag i företagsinformation.

Nu kan du enkelt ta del av verksamhetsbeskrivningar, bokslut och nyckeltal gratis. Det går även att köpa kreditupplysningar och årsredovisningar i original med ett sms.

Vi är stolta över att kunna presentera en ny typ av tjänst som erbjuder gratis och dagsfärsk information om alla Sveriges företag.

Med information från Statistiska Centralbyrån, Bolagsverket och UC har vi gjort en stor mängd data tillgänglig för alla med internetuppkoppling.

Vår databas uppdateras kontinuerligt vilket gör att dagsfärsk information aldrig är längre än ett mus-klick bort.

Idén föddes ur privatpersoners och småföretags behov av ett enkelt sätt att ta del av samma information som storföretagen utan kostnader och förbehåll.

Målsättningen var att erbjuda omfattande företagsinformation i enklast möjliga gränssnitt.

Prova oss gärna!

Domänen Allabolag.se — Smidig tjänst för snabb och övergripande analys av alla bolag 2023 som enligt sajten ägs av UC Affärsinformation AB. Domänen Allabolag.se — Smidig tjänst för snabb och övergripande analys av alla bolag 2022 (noterade och onoterade) som enligt sajten ägs av UC Affärsinformation AB
 Sedan 2018 ingår UC det nordiska affärs-informationföretaget Enento Group, som har verksamhet i både Finland, Sverige, Norge och Danmark.
 Enento Group har en stark nordisk närvaro på marknaden s

--

--

Maximus Börjesson The GymPartner

Hey, I’m Martin. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige. I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested web development.