Alt om skittles godteri

Den mest populære og favoritt godteri for barna er skittles. Skittles ble opprettet om lag 40 år siden som ser attraktive og fargerike siden da, og er fortsatt det samme til i dag med mer oppdatering og markedsføring for godteri.

Origin of Skittles

I året 1974 skittles ble først introdusert i de amerikanske markedene. De kjegle godteri var basert på produkter av M & M som har en sjokolade sentrum fylt godteri med en fargerik ytre skall. Selv i dag kan vi finne at skittles har en fargerik skall, men en fruktig sentrum i stedet for sjokolade sentrum. De har også en sur smak noen ganger, og også det er en liten s “som er trykket på alle kjegle godteri ligner på M & M-logoen finnes på M & Mcandies.

Skittles ble gjort opprinnelig i England, men bare i USA godteri ble produsert mer og dermed ble det også populært i USA. I dag Skittles er i dag eid av en av de største produsentene av godteri, Mars Corporation.

Variasjonen av smaker

Det er fem forskjellige varianter av frukt smaker i de opprinnelige skittles som sitron, jordbær, appelsin, drue og lime. I tillegg Skittles også er tilgjengelig i andre varianter som inkluderer Skittle biter størrelse godteri, Skittles candies tropiske, smoothie mix, den kjegle godteri opprinnelige smaken, etc. Disse varianter av kjegle godteri funksjonen glatte deilig frukt kombinasjoner inkludert appelsin, mango, pære og fersken.

Variasjonen av Skittles ble utvidet med lanseringen av skittles tyggegummi i år2004. Det som gjorde tyggegummi forskjellig fra de andre godteri, er at i tillegg til knas godteri skallet, det hadde en fruktsmakstilsatt senter og en myk tyggegummi.

Hvordan er kjegle godteri laget?

Skittles er godteri som er pakket inn i et attraktivt og fargerik skall og kan værespist enkelt. Det tar ca 8 timer å lage en kjegle og avslutte det helt. De første lag seig senter som er laget med fruktjuice, sukker, hydrogenert vegetabilsk olje, sitronsyre, kunstig og naturlig smak, etc. I sentrum av den kjegle etter avslutningen underkastes en prosess som kalles panorering som betyr at det er belagt med et skall som har et sukker smak. Senere skjellene er polert godt og blandet. Dette etterfølges av trykking av logoen er “på hver kjegle godteri som deretter pakket og sendt for salg.

De skittles har en identitet med markedsføring slagord som leser “Smak regnbuen”. En internett markedsføringskampanje har nylig blitt lansert av skittles i år 2009 som et middel til å fremme sine deilige godterier på sosiale nettverk sitesin en mer aggressiv måte. I dag er kjegle candies er solgt i over 65 land over hele verden, og er den mest elsket og populær merkevare av godteri selv i dag. For markedene som dekker Australia og New Zealand skittles er produsert i Victoria mens for de europeiske markedene er de produsert i Tsjekkia.

Om forfatteren

Hvis du interessert i denne artikkelen slik at du kan finne mer informasjon om Godteri. Besøk for mer informasjon om Skittles.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.