Bancor dan TokenCard Mengumumkan Kolaborasi

Kami teruja untuk mengumumkan satu Kolaborasi dan kerjasama yang akan datang dengan TokenCard, kad debit yang dikuasakan kontrak pintar pertama, dan Bancor, protokol pertama bagi token pintar intrinsik yang boleh diniagakan. Kerjasama ini akan membolehkan token pintar untuk dibelanjakan dengan TokenCards, dan akan menawarkan TokenCards untuk pengguna akhir Bancor, penggunaan dan pengeluaran token pintar akan menjadi lancar dengan kerjasama TokenCard VISA Debit ini.


“Ini adalah gandigan yang sempurna kerana TokenCard menawarkan penyelesaian dengan membolehkan tokens Ethereum dibelanjakan dalam perdagangan dunia sebenar, dan Bancor membawa keupayaan untuk mengeluarkan tokens Ethereum tunai untuk pengguna akhir. Syarikat dan pelanggan mereka akan mendapat manfaat dari kerjasama yang lebih kukuh antara ekonomi baru dan tradisional “ kata Mel Gelderman, Ketua Pegawai Eksekutif TokenCard.

Guy Benartzi, Ketua Pegawai Eksekutif Bancor menambah bahawa “salah satu daripada tempat yang ideal penggunaan token pintar ini ialah mata wang tempatan, yang kini boleh mencapai tahap tunai berterusan untuk cryptocurrencies lain terima kasih kepada protokol Bancor. Apa yang boleh menjadi lebih baik daripada memperoleh tokens komuniti anda dan dapat segera mengunakan mereka di kedai runcit? TokenCard adalah pelengkap semula jadi untuk long-tail token ERC20 dijana pengguna yang Bancor adakan. “

Syarikat ini ialah kedua-duanya mengumpul dana untuk rangkaian mereka bulan ini dan akan mengumumkan maklumat lanjut mengenai pelancaran perkongsian itu pada minggu-minggu akan datang.