Prihvati izazov!

Da li misliš da si kretivan/a?

Da li misliš da si inovativan/a?

Da li voliš da se družiš i stvaraš nova prijateljstva?

Da li bi voleo/la da naučiš nešto novo i stekneš neka nova iskustva?

Ako si na neko od prethodnih pitanja imao/la bar jedan potvrdan odgovor, onda je Met Mobile Challenge pravo takmičenje za tebe. Met Mobile Challenge će te naučiti kako da svoje ideje realizuješ koristeći savremenu tehnologiju. Možda nemaš znanje iz programiranja ili imaš neko osnovno znanje, ali ništa ne brini. Cilj ovog takmičenja je da se nagradi kreativnost i inovativnost, a smernice i pomoć u radu ćeš dobijati od samih studenata Fakulteta Informacionih Tehnologija, članova MetLab studentske organizacije, koji će dati sve od sebe kako bi ti preneli potrebno znanje. Iako si još neodlučan/na po pitanju svog daljeg školovanja, savetujemo ti da se prijaviš sam ili sa svojom ekipom i oprobaš se i u ovoj sferi znanja. Ko zna, možda baš ovo takmičenje bude prekretnica u tvom životu i odskočna daska. Možda baš ti postaneš neki novi Bill Gates, Stive Jobs ili Mark Zuckerberg. ;)

“If you give people tools, their natural ability and their curiosity, they will develop things in ways that will surprise you very much beyond what you might have expected.“
-Bill Gates

Ovo je treća godina za redom kako se organizuje Met Mobile Challenge i već polako postaje tradicija. Druženja sa ovog takmičenja se i danas prepričavaju, a stečena znanja koja su vrlo primenljiva se nikad ne zaboravljaju.

Ovim putem te izazivamo da se prijaviš na takmičenje, pokažeš svoju kreativnost, naučiš nešto novo, da ti nas nešto naučiš i naravno, što je najbitnije, da se dobro zabaviš i upoznaš neke nove drugare.

Detaljnije o takmičenju možeš pročitati ovde. Nadamo se da će naš izazov biti prihvaćen i radujemo se našem druženju.