Stvarnost je…

Sve što se dešava ima neki viši smisao, i tako je kako treba biti. . Jer da nije, ne bi bilo. . Mislim, možemo se mi svađati sa stvarnošću, ali ona je i dalje tu.. Gleda u nas, i čeka da se opustimo!!

Život bi trebao biti zabavan i ispunjen novim avanturama,širenju vidika i pomicanju granica kako bi rasli iz iskustva u iskustvo .. 
Naši osjećaji nam ukazuju koliko smo povezani sa svojom dušom i s onime što Jest. Kada se osjećamo odlično, i život nam tada izgleda ljepši i zabavniji, osjećamo ga u svoj svojoj punini, produktivnost nam je na nivou, i naša duša iz petnih žila viče “Tooooo, letiiii naprijed! ! 💖”

Kada nismo u top emotivnoj formi, nego smo “down” teško da ćemo u tom stanju izaći i Promijenitiiii Svijet. Nećemo! I život nam izgleda pretežak… a naša dušica nam šapuće “Hej, mi ti to tako ne vidimo odavdje , promijeni perspektivu baby …”

Na dosta vanjskih utjecaja ne možemo utjecati, ali kažu da možemo na sebe. . Nekad. . Nekad baš i ne, kada su emocije prejake… I to je oke 😉 Nismo Supermani/Superžene.. Zato i imamo tu zanimljivu pojavu koja se zove Vrijeme.. ne možemo sve naučiti/znati/proživjeti sad i odmah ( ..da li biste voljeli sada pojesti svu hranu za ovog života? Ne? Tako je i sa iskustvima. . Malo po malo!)

Tu smo da učimo, širimo se i upoznajemo Svijet i Sebe ( Hint --> Svijet je tu da nam olakša upoznavanje Sebe , ogledalce ogledalce moje 🙈🙉🙊) .. 
Ako se nađete u opiranju stvarnosti, misleći kako nešto nije onako kako bi trebalo biti, zapitajte se gdje ulažete svoju energiju :

A) U “svoj” život 
 B)U “njihov” život 
 C)brine vas “Božji posao”. . 
 D) sve od navedenog

Često se zapletemo u tuđe živote i potrošimo svoju dragocjenu energiju( koju smo mogli iskoristiti za osvojiti Svoj Svijet) pitanjima i izjavama “Kako su mogli?”, “Zašto baš meni?”, “Nije fer!!” , “Zašto su tako reagirali? “, “Zamisli što mi je rekao/rekla, napravio/napravila!!!” “Sad ću ja njima pokazati” itd.. I tako stojimo u njihovim poslima, u njihovim glavama, razmišljamo o njihovim ponašanjima, a ne brinemo o svojem. . Jer nam je fokus u njihovom!

Zar je bitno?? Napravili su. . I Šta sad? Da li naše ponašanje mora proizaći iz akcije drugoga, čekajući da vidimo što će oni napraviti, pa ćemo odreagirati ovako ili onako , ovisno o njihovoj reakciji ? Iliii možemo sami odlučiti kako se želimo ponašati i tko želimo biti neovisno od okoline ( living by our own terms, ALLWAYS 💖 )?

Pomoćna pitanja za Vlastite standarde bivanja :

  • Što je ono što Ti želiš?
  • Kako se Ti želiš ponašati prema drugima?
  • Koje su Tvoje vrijednosti?
  • Koji su Tvoji snovi?
  • Kakva Ti želiš biti osoba?
  • Što osjećaš da želiš napraviti?
  • Po čemu želiš da Te pamte?
  • Što Ti želiš dati i kome?
Uložite svu svoju energiju da Vaš život bude onakav kakav Vi želite da bude, druge pustite da naprave to isto . .. To je ljepota Vlastitog izbora, na koji svi ( vi, a i oni!) imaju potpuno pravo..
Što ćete vi izabrati za Sebe 💖?
Koji je Vaš posao za Vas 💖?
Voli Vas Milena
One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.