Day 3 osa 1: Muutto kampukselle

Muutin maanantaina hotellista Yorkin yliopiston kampukselle, joka sijaitsee noin tunnin matkan päässä Toronton keskustasta. Asun vaihtoaikani viiden minuutin kävelymatkan päässä koulurakennuksista kalustetussa yksiössä, joka sijaitsee korkean kerrostalon 15. kerroksessa.

Pahoittelut surkeasta kuvasta.. Kuva on otettu etuovelta ja oikealla näkymättömissä on WC, keittiö ja pieni työskentelytila.

Ensi vaikutelmani asunnosta ei ollut kovin hyvä. Asunto on paljon isompi kuin odotin (arviolta noin 30 neliötä), mutta samalla myös epäsiistimpi. Uskon kuitenkin, että pystyn hyvin asumaan asunnossa neljä kuukautta karmeasta kokolattiamatosta ja nurkissa vilisevistä pikkurillin pään kokoisista ötököistä huolimatta. IKEA:sta ostetut tuoksukynttilät luovat heti paljon kotoisamman tunnelman.

Asunto on kuitenkin todella kätevän matkan päässä koulusta, joten en juurikaan vietä siellä aikaa päivisin, vaan lähden aamulla koululle ja palaan illalla nukkumaan. Asiaan vaikuttaa myös tietysti se, että asunnolla ei ole wifiä. Mobiilidatan käytöstä olen puolestaan todella vainoharhainen, sillä liittymät ja varsinkin datapaketit ovat täällä superkalliita. Vain 1 GB mobiilidatasta saa pulittaa halvimmillaankin lähes 40 euroa. Elisa-missionareja on tullut muutaman kerran ikävä.

Like what you read? Give Mira Matilainen a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.