Bagaimana nak top-up RM60 dapat balik Rm9? Inilah caranya

Ini betul ni, bukan tipu. Sangat sesuai untuk orang yang beli top-up setiap bulan. Top-up RM60 boleh dapat RM9 balik, tapi kenalah ikut langkah-langkah yang diberi ini. Tak susah pun, sekejap sahaja. Antara kebaikkan cara ini;

  • Tak semestinya top-up RM60.. tapi RM30, RM10 pun boleh, tapi kurang la RM yang dapat balik
  • Boleh top-up Maxis, Celcom, Digi, Umobile..
  • Salah satu cara mengatasi GST 6%
  • boleh guna kad kredit/debit

ok mari kita mulakan

Langkah 1: Buka website Shopback

Shopback ni website yang membolehkan korang shopping dengan mendapat duit balik (cashback). banyak je online shop yang korang boleh guna dengan shopback ni antaranya lazada, zalora, ebay, agoda, expedia.

tekan je sini untuk ke website shopback

Langkah 2: Klik ke Qoo10

Langkah 3: Cari top-up yang diingini

Langkah 4: Tekan Buy now

Langkah 5: Login / Daftar akaun Qoo10

Langkah 6: Isikan nombor telefon

Langkah 7: Bayar sama ada menggunakan kad kredit atau akaun bank online

Selepas isikan butir-butir, tekan order now
Tekan view my order

Langkah 8: Tunggu bayaran disahkan

tunggu beberapa minit……

tekan bahagian ONLIN TOP-UP

Langkah 9: Isikan nombor telefon kali untuk kali terakhir

kalau korang top-up nombor telefon yang sama semasa mendaftar Qoo10 ruangan ini akan diisi secara automatik, cuma tekan send sahaja
yeah, top up dah masuk!

Langkah 10: Check email untuk lihat berapa banyak dapat cashback

biasanya dalam 2–3 hari baru akan dapat email dari shopback mengesahkan pembelian dan berapa banyak cashback yang dapat

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.