Γάμος σε καλοκαιρινό κτήμα γάμου

Η ιδανική δεξίωση γάμου περιλαμβάνει αγαπητούς καλεσμένους, προσεγμένο φαγητό, μουσική και ένα ονειρεμένο τοπίο. Για εσάς, που αναζητάτε ακόμα το μέρος της δεξίωσης σας τι θα λέγατε για τη διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσής σας στη θάλασσα;

Με φόντο το μπλε της θάλασσας η γαμήλια δεξίωσή σας θα αποκτήσει κύρος και ρομαντισμό. Αφήνοντας σας η θάλασσα πολλά προνόμια, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός, σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα.

Ύστερα από συζήτηση με τους διευθύνοντες του κτήματος γάμου τοποθετείστε ένα μικρό μπουφέ ή ένα μίνι-μπαρ στην παραλία. Θα δώσετε έτσι ακόμα μεγαλύτερο χώρο στη δεξίωσή σας και θα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι της δεξίωσής σας να χαρούν και το τοπίο της θάλασσας.

Φροντίστε τη διακόσμηση του κτήματος, που θα φιλοξενήσει τη γαμήλια δεξίωσή σας να συμβαδίζει με το θαλασσινό τοπίο. Χρώματα όπως γαλάζιο, μπεζ και χρυσό είναι μερικά από αυτά, που προτιμούνται από «θαλασσινούς» γάμους.

Με την κατάλληλη μουσική συνοδεία και την όμορφη ατμόσφαιρα, που δημιουργεί η αύρα της θάλασσας θα έχετε τη γαμήλια δεξίωση, που ονειρευόσασταν.

Τέτοιοι χώροι πάντα διακρίνονται από ξεχωριστή αρχοντιά και φινέτσα που τονίζεται από τη χρήση παραδοσιακών υλικών, όπως είναι το ξύλο, η πέτρα και το σίδερο.

Ο κήπος, η αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια και ο υποβλητικός φωτισμός δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και το κατάλληλο κλίμα για μια μεγαλοπρεπή δεξίωση έξω από τα συνηθισμένα και αναμενόμενα, που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας και τις ωραιότερες αναμνήσεις σε εσάς.

Αν ο γάμος σας γίνεται το φθινόπωρο ή το χειμώνα, θα κάνετε το γαμήλιο δείπνο στους εσωτερικούς χώρους που επίσης διακρίνονται από μεγαλοπρέπεια και φινέτσα. Τέτοια ψηλοτάβανα πέτρινα καλαίσθητα κτήματα γάμου, που σας κάνουν να νιώθετε σαν πυργοδεσπότες, δεν χτίζονται πια στις μέρες μας!..

Εγγύηση για μια επιτυχημένη δεξίωση γάμου, που θα σας αφήσει τις ομορφότερες αναμνήσεις σε μια μέρα τόσο ξεχωριστή, είναι η υψηλή αισθητική ποιότητα και το άψογο σέρβις που παρέχουν χώροι τόσο ιδιαίτεροι. Αναμφίβολα, καθοριστική στην επιτυχία μιας μεθυστικής δεξίωσης είναι η συμβολή των αρίστης ποιότητας κρασιών του οινοποιείου που θα φροντίσετε να συνδυαστούν με τα κατάλληλα πιάτα.