Venekunnan esittely

Monkey Trollerssin blogi Häme Cupin kaudelle 2016

Kesä lähenee ja jäät sulaa kevätauringon alla. Valoisan ajan pidentymisen myötä myös talven pimeydessä kasattu Monkey Trollers -venekunta kaivautuu poterostaan.

Olemme 4 hengen tiimi jossa kokemusta löytyy aina maallikosta kisoja kiertäneeseen kippariin. Sähellykseltä ei siis todennäköisesti vältytä, mutta siitä huolimatta uskallamme antaa kisamenestykselle poliitikkomaisen lupauksen, “Ehdoton ehkä”.

Ja tästä naamat koko orkesterille:

Juuso

Veneeseen kiinni juurtunut kippari joka on opiskellut kuhan käyttäytymisen ja piilopaikat jokaisessa kesän sääolosuhteessa. Ammatiltaan mies on sähköasentaja ja taittelee tilanteen vaatiessa lisää koukkuja vaikka Wronic-ruuveista. Paljain sormin.


Kankku

Tämä jantteri osallistuu uistelukilpailuihin nyt ensimmäistä kertaa. Meriitit ovat kyllä kohdallaan, koska ensimmäisellä jigi-reissulla veneeseen väsyteltiin kymppi kiloinen luupää, mistä todisteeksi huussin seinään teipattu paikallislehden ennätyskala-lööppi.


Hemppa

Toinen veneen rautaisista kuhan pyytäjistä. Ei omista monien vuosien kokemusta, mutta maaginen tyyli vieheiden uitossa nostaa veneeseen yli kolmen kilon kuhan mölliköitä. Lisäksi rekkaa ajava rautaperse kuljettaa Hopea Haukan vaikka jäämerelle.


Seppe

Repii kalaa vaikka kakkosneloseen köytetyllä ankkurilla. Tunnettu suurien kalojen karkuuttaja jolla ei ikävästä tapauksesta huolimatta suostu poistumaan hymy naamalta. Jos kisan aikana alkaa kaiku jäätyä niin koko toosa koodataan uusiksi polvelta.


Tällä porukalla siis kuvataan, videoidaan ja kirjoitetaan auki Häme Cup kauden 2016 tapahtumia ja muuta kalastukseen liittyvää. Pyritään tunkeutumaan läpi blogin, Facebookin, Twitterin ja Periscopen kautta.

Tulkaa seuraamaan orkesterin toimintaa!

-Monkey Trollers