Результати 3 раунду баунті від Goose Q. Початок 4 раунду

MoodDuck
2 min readNov 1, 2019

3-й раунд баунті від Goose Q підійшов до кінця! У жовтні було подано 303 роботи, що більше ніж минулого місяця. Але було зараховано лише 106, що зовсім так само, як і минулого місяця! Це означає, що коефіцієнт зарахування стає все нижчим.

Одна з причин полягає в тому, що наш поріг якості зростає. Ще одна в тому, що зросла кількість статей на основі скопіював-вставив та машинного перекладу.

Щодо приємного, то цього місяця до нас надійшло набагато більше відео, 51 якщо бути точним. І лише 16 з них було відхилено. Для створення відео, безумовно, потрібно значно більше зусиль, але результати презентації проєкту та залучення аудиторії набагато кращі. Продовжуйте в тому ж дусі!

Одне важливе повідомлення. Не потрібно робити переклади одних і тих же статей знову і знову! Від сьогодні ми призначили для цього перекладачів, а саме:

Арабська: @Akmarom

Японська: @ryuchihiro0901

Португальська: @Galahad_Sandoncan

Російська: @andrema

Українська: @MoodDuckk

Але це ще но повний список, нам потрібні перекладачі для в’єтнамської, іспанської та корейської мови. Якщо ви маєте бажання, то повідомте нас.

Для 4-го раунду баунті від Goose Q роботи прийматимуться лише з гідною залученістю аудиторією (перегляди, вподобайки, поширення, коментарі). Це не стосується перекладів блогу призначеними перекладачами.

Якщо у вас є будь-які пропозиції, як ви можете допомогти поширити проєкт Goose Q повідомте нас про це. Всього найкращого та спасибі всім за приєднання до спільноти Goose Q! Разом ми сила!

Члени команди Goose Q з розумними дзеркалами IME обговорюються системну інтеграцію, червень 2019

Goose Q – це блокчейн-рішення для глобальної логістичної галузі з більш ніж 10-річною історією розвитку. Головною ціллю Goose Q є надання наочний, підтверджених, правдивих, відстежуваних, антишахрайських і незмінних даних логістичної галузі з метою підняття її ефективності й прозорості, і покращення фінансового та психологічно становища далекобійників.

Сайт: www.gooseq.com
Телеграм EN: t.me/gooseQ
Телеграм RU: t.me/GooseQ_RU
Оригінал: medium.com

--

--