Як швидко та ефективно розжитися на цільову аудиторію для децентралізованих/звичайних додатків?

MoodDuck
3 min readOct 30, 2019

--

Будь-яке видавництво чи розробник бажає популярності й визнання свого витвору. В теперішній час є проблемою роздобути собі аудиторію, більшість ніш уже зайняті, тому ринок потребує індивідуального і креативного підходу. Своє стратегією готовий поділитися китайський стартап Goose Q, який розвивається у сфері логістики понад десять років.

Керівництво Goose Q вирішило зробити на перший погляд простий крок – випустити власну SIM-карту. Але не все так просто, як на перший погляд, тому ось вам 8 фактів про впровадження SIM-карти Daluka:

Нашій команді пощастило працювати разом з перспективним співробітником Чжао Лонґфеєм, зараз Goose Q CSO, що мав досвід в цій сфері, оскільки брав участь в запуску SIM-карти WEWE ще у 2013 році. З його допомогою реліз зайняв набагато менше часу і зусиль.

Це цільова аудиторія для SIM-карти, і в цілому для проєкту Goose Q, яка складається з водіїв таксі, співробітників логістичних компаній і просто володарів авто.

Тестування нової SIM-карти розпочалося ще в січні 2019 року, а до початку травня уже було розповсюджено понад сто тисяч екземплярів.

Це не кінцева кількість користувачів, виробництво і розповсюдження продовжується. Восени 2019 року розпочинається активна рекламна кампанія, і ми розраховуємо на значну кількість нових користувачів.

Тариф дзвінків до абонентів інших операторів відповідає ринковим стандартам.

Включаючи такі хіти, як TikTok (Douyin), Alipay, Baidu Maps, Taobao, Xiamі music і ще безліч менш популярних логістичних додатків, що являються партнерами Goose Q.

Goose Q збирає різноманітну інформацію у великій кількості, таку як мультимедіа і географічне місцеположення, завдяки широкому охопленню 4G мережі в Китаї.

Великі логістичні ІТ-компанії в Китаї з мільйонами активних користувачів підтримують розповсюдження SIM-карт Daluka. Ось деякі з них: Wanji Logistics, Jufeng Logistics, Koala FM, Chezhubang Fuel та інші.

Китайський водій грузовика тримає SIM-карту Daluka

Goose Q – це блокчейн-рішення для глобальної логістичної галузі з більш ніж 10-річною історією розвитку. Головною ціллю Goose Q є надання наочних, підтверджених, правдивих, відстежуваних, антишахрайських і незмінних даних логістичної галузі з метою підняття її ефективності й прозорості, і покращення фінансового та психологічно становища далекобійників.

Сайт: www.gooseq.com
Телеграмм EN: t.me/gooseQ
Телеграмм RU: t.me/GooseQ_RU
Оригінал: medium.com

--

--