Επισκόπηση έργου EON

Moriarty Dean
5 min readJul 18, 2018

--

Σήμερα, η αναθεώρησή μου θα αφορά ένα νέο έργο — την πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών EON.

Έτσι, η EON είναι μια πλατφόρμα παιχνιδιών που δημιουργήθηκε με βάση την τεχνολογία Blockchain. Αυτή η ιδέα δεν είναι νέα. Το πρώτο παιχνίδι στο μπλοκ δημιουργήθηκε το 2014. Επίσης, υπάρχει ένας τεράστιος ανταγωνισμός τόσο στον τομέα του αποκλεισμού των νεοσύστατων επιχειρήσεων, όσο και των μεγάλων εταιρειών όπως η Apple, η Blizard, η Ubisoft και ακόμη και το Facebook.

Η βιομηχανία παιχνιδιών είναι ένας κλάδος με έσοδα τα 116 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το παιχνίδι σύμφωνα με το γούστο τους. Μπορείτε να “ασκήσετε” σχεδόν οποιοδήποτε είδος αθλητισμού, να λύσετε λογικά προβλήματα, να χτίσετε σπίτια ή αυτοκρατορίες, να πολεμήσετε, να πολεμήσετε και πολλά άλλα. Κατά συνέπεια, η αγορά αναπτύσσεται και αναπτύσσεται κάθε χρόνο. Ένα από τα προβλήματα των ταλαντούχων νέων προγραμματιστών ήταν ότι αρκετά δύσκολο να προωθήσει το προϊόν σας σε ένα κόστος εκστρατεία μάρκετινγκ μπορεί να φτάσει το μισό των δυνατοτήτων των εισοδημάτων τους. Σε σχέση με αυτό, το κόστος των παιχνιδιών αυξάνεται επίσης. Εκείνοι που έχουν τουλάχιστον κάποια εξοικείωση με παιχνίδια υπολογιστών γνωρίζουν ότι οποιοδήποτε παιχνίδι στη Sony, έναν υπολογιστή ή ένα κινητό τηλέφωνο αξίζει τα χρήματα. Ένα καλό παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ ακριβό και δεν είναι διαθέσιμο σε κανέναν χρήστη. Αποδεικνύεται ότι η βιομηχανία παιχνιδιών εδώ και πολύ καιρό έχει χειρωναχθεί από μεγάλες εταιρείες ….

Το έργο EON προσφέρει μια λύση στα παραπάνω προβλήματα και δημιουργεί ένα θετικό μικροκλίμα για τους δημιουργούς κατά την έναρξη των έργων τους. Η τεχνολογία Blockchain χρησιμοποιείται πολύ ευρέως. Από τα ηλεκτρονικά καταστήματα, τον προγραμματισμό ταξιδιών για την ανάπτυξη Dapps και πολλά άλλα. Ο Blokchein σχεδιάζει σύντομα να εφαρμόσει στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και στις κυβερνητικές δομές. Η αποθήκευση δεδομένων, η δυνατότητα κλιμάκωσης και η εμπιστευτική αποθήκευση δεδομένων του επέτρεψαν να κερδίσει τέτοια εμπιστοσύνη.

Όπως είπαμε νωρίτερα, το πρώτο παιχνίδι δημιουργήθηκε πάλι το 2014μ. Μετά την εμφάνιση της πλατφόρμας του Etherium και των έξυπνων συμβάσεων, η ανάπτυξη των παιχνιδιών ήταν σε θέση να επιταχύνει. Όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στον blocker 1.0 ήταν πολύ απλά για εξελιγμένους χρήστες. Το blockbuster δεύτερης γενιάς έδωσε στον κόσμο μια σειρά από παιχνίδια CryptoAlpaca από το Ίδρυμα EON. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε η ομάδα του έργου, συνειδητοποίησαν ότι για την περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανίας παιχνιδιών, απαιτείται μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της πλατφόρμας EON

Η πλατφόρμα θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε δροσερά παιχνίδια στις μάζες. Τα καλύτερα παιχνίδια που δημιουργούνται από μεγάλες εταιρείες είναι πολύ ακριβά, καθώς το κόστος για την εταιρεία μάρκετινγκ και οι “επιθυμίες” των ίδιων των εταιρειών είναι πολύ υψηλές. Το έργο προσφέρει παιχνίδια σε προσιτές τιμές για τους απλούς χρήστες.

Septic πλατφόρμα blokcheyn δώσει στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών μια ώθηση για την περαιτέρω ανάπτυξη, προσελκύοντας νέους παίκτες και τη βελτίωση και έτσι δεν είναι τα έσοδα της αγοράς Malloy.

Η αλληλεπίδραση των gamers με τους δημιουργούς των παιχνιδιών. Οι προγραμματιστές δεν θα ξοδεύουν πλέον το χρόνο και τα χρήματά τους σε διαφημιστικά προϊόντα. Θα έχουν χρόνο για να λάβουν ανατροφοδότηση από τους πελάτες τους. Η πλατφόρμα θα παρέχει εργαλεία για την αλληλεπίδρασή τους.

Κοινότητες και εταιρικές σχέσεις (οι εταίροι του έργου πραγματοποίησαν τη διαφήμιση του έργου και χάρη σε αυτό, έχουν ήδη έλκονται 5 εκατομμύρια δυνητικοί παίκτες).

Μια ομάδα εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων στον τομέα των παιχνιδιών, του αποκλεισμού, της τεχνολογίας των υπολογιστών κ.λπ.

Οι σύμβουλοι του έργου είναι ειδικοί στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Πνευματική αναζήτηση παιχνιδιών, η οποία πληροί τις απαιτήσεις των Geomers.

Σύστημα πλατφόρμας νομισμάτων. Ο πυρήνας της πλατφόρμας ήταν τα νομίσματα EON. Απολύτως όλες οι οικονομικές σχέσεις των gamers-developers θα βασίζονται σε αυτές. Γρήγορες, ασφαλείς και διαφανείς λειτουργίες.

ICO και το κρυπτογραφικό νόμισμα του έργου

Οι προγραμματιστές έχουν υλοποιήσει το δικό τους διακριτικό σήμα στην πλατφόρμα, το όνομά της είναι EON token. Στην πλατφόρμα υπάρχει ένα σύστημα ανταμοιβής για τους συμμετέχοντες στην πλατφόρμα — οι πρώτοι χρήστες θα λάβουν επιπλέον κέρματα για το βραβείο.

Συνολικά εκδόθηκαν 2.1 δισεκατομμύρια κέρματα. Προς πώληση, προσφέρονται 30–630 εκατομμύρια κέρματα. Για τη γενναιοδωρία που διατέθηκαν 20 εκατομμύρια νομίσματα.

Συμπέρασμα του σχεδίου

Το δίκτυο EON έχει 200.000 χρήστες από όλο τον κόσμο. Το έργο EON θα μειώσει το κόστος της τοποθέτησης παιχνιδιών που αναπτύσσονται στον ιστότοπό τους σε ειδικές πλατφόρμες. Επίσης, το πρόγραμμα έχει προσελκύσει τέτοιο διάσημο εταίρους, όπως η Zynga, το Facebook και το USC GamePipe Lab, με εμπειρία στην εφαρμογή των πιο cool παιχνίδια και αφορούν μεγάλο αριθμό των συμμετεχόντων στο 1 πλατφόρμα. Το έργο έχει ήδη το πρώτο blockchain της CryptoAlpaca για την υποστήριξη του νομίσματος EON.

Σήμερα, η αναθεώρησή μου θα αφορά ένα νέο έργο — την πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών EON.

Έτσι, η EON είναι μια πλατφόρμα παιχνιδιών που δημιουργήθηκε με βάση την τεχνολογία Blockchain. Αυτή η ιδέα δεν είναι νέα. Το πρώτο παιχνίδι στο μπλοκ δημιουργήθηκε το 2014. Επίσης υπάρχει ένα τεράστιο ανταγωνισμό στον τομέα των νεοσύστατων επιχειρήσεων blokcheyn και, το σημαντικότερο, οι μεγάλες εταιρείες όπως η Apple, Blizard, Ubisoft, ακόμα και το Facebook.

Η βιομηχανία παιχνιδιών είναι ένας κλάδος με έσοδα τα 116 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το παιχνίδι σύμφωνα με το γούστο τους. Μπορείτε να “ασκήσετε” σχεδόν οποιοδήποτε είδος αθλητισμού, να λύσετε λογικά προβλήματα, να χτίσετε σπίτια ή αυτοκρατορίες, να πολεμήσετε, να πολεμήσετε και πολλά άλλα. Κατά συνέπεια, η αγορά αναπτύσσεται και αναπτύσσεται κάθε χρόνο. Ένα από τα προβλήματα των ταλαντούχων νέων προγραμματιστών ήταν ότι αρκετά δύσκολο να προωθήσει το προϊόν σας σε ένα κόστος εκστρατεία μάρκετινγκ μπορεί να φτάσει το μισό των δυνατοτήτων των εισοδημάτων τους. Σε σχέση με αυτό, το κόστος των παιχνιδιών αυξάνεται επίσης. Εκείνοι που έχουν τουλάχιστον κάποια εξοικείωση με παιχνίδια υπολογιστών γνωρίζουν ότι οποιοδήποτε παιχνίδι στη Sony, έναν υπολογιστή ή ένα κινητό τηλέφωνο αξίζει τα χρήματα. Ένα καλό.

--

--