Επισκόπηση έργου EON

Moriarty Dean
6 min readJul 22, 2018

--

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό. Τα έσοδα του αυξάνονται με άνοδο: από το 2017, έχει ξεπεράσει ήδη την αγορά διανομής ταινιών και ακόμη και την αθλητική βιομηχανία. Ίσως ο αναγνώστης να ενδιαφέρεται να μάθει ποιος παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του τεράστιου κέικ χρήματος; Ίσως οι προγραμματιστές παιχνιδιών για τη σκληρή δουλειά τους;

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των παιχνιδιών ενθαρρύνεται από την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο, χάρη στην οποία υπάρχουν όλες οι νέες συσκευές για κατανάλωση περιεχομένου: smartphones, κονσόλες παιχνιδιών νέας γενιάς, γυαλιά εικονικής πραγματικότητας. Όπως έχει αποδειχθεί η πρακτική, ένα άτομο μαθαίνει καλύτερα με παιχνιδιάρικο τρόπο. Εδώ είναι ένα παράδειγμα — η αγάπη των παιχνιδιών και γατάκια όχι πολύ καιρό πριν σχεδόν έπεσε κάτω μπλοκ αλυσίδα Ethereum. Για όσους δεν γνωρίζουν — μιλάμε για τις πληρωμές του παιχνιδιού CryptoKitties, το οποίο το Δεκέμβριο του 2017 ανερχόταν στο 15% του συνολικού αριθμού των συναλλαγών.

Το Blockchain είναι μια σχετικά νέα και αναξιοποίητη τεχνολογία και οι κανόνες της κεντρικής αγοράς υπαγορεύονται επί του παρόντος από μεγάλες εταιρείες. Για να πουλήσουν το παιχνίδι τους, οι προγραμματιστές πρέπει να δαπανήσουν περίπου το 50% των εσόδων για την τοποθέτηση του παιχνιδιού και τη διαφήμιση. Αυτά τα χρήματα πηγαίνουν σε γιγάντιες εταιρείες όπως το Google, η Apple, το Steam, το Facebook και πολλοί άλλοι. Δεδομένου ότι δεν μπορούν όλα τα στούντιο να το αντέξουν οικονομικά, η αγορά παραμένει μονοπώλιο μεγάλων προγραμματιστών.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το έργο EON, του οποίου ο στόχος είναι να αλλάξει ριζικά τους κανόνες του παιχνιδιού στην αγορά για το κοινό καλό.

2018–06–23_19–41–09.png

Προβλήματα
Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην αγορά που μπορούν να επιλυθούν με τη χρήση blockchain και έξυπνων συμβολαίων:

μονοπώλιο μεγάλων επιχειρήσεων — μεγάλες υπηρεσίες για την τοποθέτηση παιχνιδιών προς πώληση προσελκύουν πολλούς ανθρώπους, αλλά λαμβάνουν πολλά χρήματα για τις υπηρεσίες τους.

μονοπώλιο μεγάλων στούντιο — οι μικροί παίκτες δεν έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν για υπηρεσίες διαμεσολάβησης, πράγμα που εμποδίζει την είσοδο νέων υποσχόμενων και ενδιαφερόντων εξελίξεων στην αγορά.

μονοπώλιο στην αγορά διαφήμισης — η αποτελεσματική διαφήμιση από μεγάλους παρόχους είναι δαπανηρή και δεν μπορεί να αντέξει ο καθένας.

ζητήματα αδειοδότησης — οι διαμεσολαβητές πρέπει να πληρώνονται για να εισέλθουν σε αγορές άλλων χωρών ·

θέματα πληρωμών — οι εθνικές αγορές συνήθως υποστηρίζουν μόνο το εθνικό νόμισμα, προκαλώντας τους προγραμματιστές να αναζητήσουν συνεργάτες που πρέπει να πληρώσουν.

πληρωμές προς προγραμματιστές — οι κεντρικές πλατφόρμες καθυστερούν συνήθως τις πληρωμές για δύο μήνες, γεγονός που δημιουργεί οικονομικά προβλήματα στις μικρές επιχειρήσεις.

η ανάγκη να ληφθούν υπόψη οι κανόνες της πλατφόρμας διανομής — σκοτώνει το δημιουργικό στοιχείο, τα παιχνίδια γίνονται για την πλατφόρμα, όχι για gamers?

Προκειμένου να επιτευχθεί μια αποπληρωμή, οι προγραμματιστές πρέπει να αυξήσουν την τιμή του προϊόντος τους, η οποία επηρεάζει αρνητικά τους τελικούς χρήστες, δηλαδή εμάς. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι αγοράζουν λιγότερο άδεια προϊόντα και τα κέρδη των προγραμματιστών πέφτουν.

Σχετικά με το έργο
Το EON είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα για τη διανομή παιχνιδιών στο blockchain, επιτρέποντας στους παίκτες να βρουν νέα παιχνίδια και να τα παίξουν, καθώς και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Σε σύγκριση με τις κεντρικές πλατφόρμες, το EON έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Εδώ είναι τα κύρια:

προσβασιμότητα — η πλατφόρμα είναι ανοιχτή σε παίκτες από όλο τον κόσμο.
βολική και γρήγορη πληρωμή μέσω της χρήσης blockchain.
η χρήση κρυπτογραφημάτων για πληρωμές εξαλείφει την ανάγκη μετατροπής των κεφαλαίων και της δαπάνης τους για νομικά έξοδα.
την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια — όλες οι ενέργειες των χρηστών καταγράφονται στο blockchain, το οποίο σας επιτρέπει να υπολογίζετε εύκολα και γρήγορα την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών μάρκετινγκ.
την παρουσία ενός συστήματος παραπομπής — οι παίκτες θα μπορούν να λαμβάνουν ανταμοιβή για τους χρήστες τους.
οι προγραμματιστές παιχνιδιών θα είναι σε θέση να ενθαρρύνουν τους ενεργούς υποστηρικτές των εξελίξεων τους.
η παρουσία μιας βολικής πλατφόρμας για την οικοδόμηση μιας κοινότητας gamers, όπου μπορούν να επικοινωνούν, να μοιράζονται περιεχόμενο παιχνιδιού, να παίζουν και να κάνουν κριτικές.
Ως αποτέλεσμα, όλοι κερδίζουν:

οι προγραμματιστές αποκτούν μια βολική πλατφόρμα που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.
οι παίκτες παίρνουν μια μεγάλη ποικιλία από φτηνά και ποιοτικά παιχνίδια.
Τα κέρματα πλατφόρμας θα χρησιμοποιηθούν για πληρωμές μεταξύ συμμετεχόντων. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορούν να ανταλλάσσονται με κρυπτογράφηση ή με χρήματα Fiat σε ανταλλαγές.

Πρέπει να ελπίζουμε ότι οι παρασιτικοί διαμεσολαβητές έσωσαν κάποια χρήματα, επειδή το καθεστώς προβλέπει τον αποκλεισμό τους από την αλυσίδα χρημάτων. Θα το επιζήσουμε, εφόσον όλοι οι άλλοι συμμετέχοντες στην αγορά είναι καλά.

Λεπτομέρειες ICO
Οι προγραμματιστές σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια EON, από τα οποία το 30% θα πωληθεί, το 30% θα δοθεί στην τόνωση της κοινότητας, το 20% θα δαπανηθεί για το μελλοντικό κόστος μάρκετινγκ και την κοινοτική στήριξη, το 10% η ομάδα, το 10% θα δοθεί σε συμβούλους και συνεργάτες.

Για να συμμετάσχετε στο ICO, πρέπει να περάσετε τη διαδικασία KYC μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018. Η πώληση θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο, η αξία του συμβόλου που δεσμεύεται στον αιθέρα: 1 EON = 0,0280 USD (0.00004760 ETH). Μαλακό καπάκι: 10 000 ETH, σκληρό καπάκι: 30 000 ETH. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τη σχεδιαζόμενη διανομή κερδισμένων κεφαλαίων στον δημόσιο τομέα.

Στις αρχές του μήνα, οι προγραμματιστές ανέφεραν τα καλά νέα — τα πρώτα 5 εκατομμύρια δολάρια χορηγήθηκαν από ιδιώτες επενδυτές. Έτσι, η ομάδα προσεγγίζει το ICO σε υψηλά πνεύματα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία γενναιοδωρίας, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες του συνδέσμου που θα βρείτε στο τέλος της ανασκόπησης.

Ομάδα
Ο πυρήνας της ομάδας ανάπτυξης αποτελείται από έξι άτομα:

1. Ο Aron Lyu είναι Διευθύνων Σύμβουλος, οπαδός του bitcoin από τα πρώτα στάδια της ίδρυσής του και ένας ιδιωτικός επιχειρηματίας.
2. Ο Tao Hu είναι συνιδρυτής, επιχειρηματίας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας.
3. Mark Nedzelski — Διευθυντής κοινότητας έργου.
4. Sunny San — εργάστηκε ως ανώτερος μηχανικός στο Facebook, υπεύθυνος για blockchain.
5. Ο Hao Dong είναι ένας από τους πρώτους ανθρακωρύχους, ο επικεφαλής μηχανικός του έργου.
6. Ο Lee — πιθανώς πρώην μέλος του έργου, εξακολουθεί να είναι στη λίστα στον επίσημο ιστότοπο.

Ο πόρος ICOHOLDER επιβεβαίωσε τα προφίλ των περισσότερων συμμετεχόντων.

συμπέρασμα
Το γεγονός ότι η βιομηχανία παιχνιδιών θα ωφεληθεί μόνο από την εμφάνιση του EON, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Απλοί παίκτες και προγραμματιστές τροφοδοτούν έναν τεράστιο αριθμό μεσαζόντων, οι τιμές των παιχνιδιών αυξάνονται και οι υποσχόμενοι αρχάριοι γίνονται όλο και λιγότερο. Η ιδέα του έργου είναι ενδιαφέρουσα και απαραίτητη. Η χρήση των blockchain και των έξυπνων συμβολαίων θα βοηθήσει να φέρουμε τη βιομηχανία σε νέο επίπεδο. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή ευκολότερη για τους προγραμματιστές και να παρακαλώ τους gamers με μια τεράστια ποικιλία ποιοτικών παιχνιδιών.

Μεταξύ της επιτυχίας της ομάδας — την ανάπτυξη και την έναρξη του δημοφιλούς παιχνιδιού CryptoAlpaca, το οποίο σήμερα έχει περίπου 1000 ενεργούς χρήστες. Στο τέλος του 2018 — αρχές 2019, προβλέπεται η κυκλοφορία μιας έκδοσης κινητής και διαδικτυακής πλατφόρμας. Φυσικά, οι επενδυτές θα ενδιαφέρονταν να τις δουν πριν συμμετάσχουν στο ICO.

Ήρωες της αναθεώρησης — μια νέα ομάδα προγραμματιστών, που αγωνίζονται να πάρουν μια θέση στον ήλιο στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Όλα τα πάντα, εδώ μόνο μεταρρυθμιστές της αγοράς μια δεκάρα μια δωδεκάδα μεταξύ των οποίων υπάρχουν πολύ σεβάσμιοι αντίπαλοι. Η ομάδα θα σταθεί στον ανταγωνισμό; Ο πόρος ICOHOLDER, αξιολογεί τις προοπτικές ως “θετικές”.

Είναι σαφές ότι η αποκεντρωμένη πλατφόρμα θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό στο πλαίσιο της σημερινής κυριαρχίας των μονοπωλίων. Η υποκειμενική αξιολόγηση του έργου είναι θετική, αλλά θα ήθελα να δω κάτι που θα διακρίνει τα παιδιά από τους ανταγωνιστές. Ελπίζουμε ότι θα συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό και θα κάνουν μια επανάσταση στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, την οποία μιλάνε τώρα τόσοι πολλοί άνθρωποι.

2018–06–23_19–41–09.png

Επίσημοι πόροι του έργου EON:
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://eontoken.io
TELEGRAM: https://t.me/eontoken
WHITEPAPER: https://docsend.com/view/yuhe5nc

--

--