مصوبه دولت: به سازمان بازرسی پاسخ ندهید!

mostazafin tv
4 min readJan 25, 2020

--

پنجمین روز بهمن است و هوا به شدت سرد.

اخبار امروز را با قاضی سراج شروع می کنیم که گفته: «‌مدیرکل یکی از استان‌ها را بازداشت کردیم، در کشوی میزش مصوبه هیات دولت بود که به بازرسی کل کشور پاسخ ندهید!» رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با خودرو سازان هم افزود: ‌« با فشار شورای هماهنگی سران سه قوه، نظارت را از شورای رقابت گرفتند!»

در رابطه با صنعت خودرو اظهار نظر امروز دبیر انجمن قطعه سازان هم خبر ساز شد که لبخند بر لب گفت: «خواهشا، مردم به خاطر اینکه خودروی ارزان به آنها می دهیم از ما تشکر کنند!»؛ مجری برنامه هم که شوکه شده بود گفت: «تشکر؟؟؟ حداقل بگویید مردم شما را کمتر لعن و نفرین کنند.«

روشن است که برخورد با فساد و ناکارآمدی در صنعت خودرو، نیازمند قانون‌گذاری و نظارت دقیق و همه‌جانبه است و باید در اولویت قرار گیرد اما، ظاهرا مسائل زناشویی از اهمیت بیشتری برای مسئولین برخوردار است؛ در همین راستا، و در این وانفسای مشکلات عجیب و پیچیده‌ی اقتصادی، طلاق سهمیه بندی شد!

علی مظفری، رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق، خبر داد که برای «مبارزه با فساد» از این‌پس در هریک از دفترها، ثبت طلاق سقف معینی دارد؛ ما البته به متولیان امر پیشنهاد می‌کنیم که برای ریشه‌کن کردن فساد، از اساس ثبت ازدواج را ممنوع کنند! یادمان هست که وقتی در آبان‌ماه امسال، اینترنت یک هفته‌ای قطع شد، مسئولین پدافند غیرعامل کشور ادعا کردند در این یک هفته، جرایم سایبری کاهش محسوس داشته است!

بحث تایید صلاحیت‌ها، امروز با اظهار نظر علی مطهری خبرساز شد. از مطهری حرف‌های بی‌حساب و بی‌منطق زیادی شنیده‌ایم اما این بار نکات قابل تاملی هم در گفته‌هایش به چشم می‌خورد؛ او توضیح داده که: «برای رسیدگی به پرونده رد صلاحیت به شورای نگهبان رفتم؛ یکی از حقوق‌دان‌های شورای‌ نگهبان گفت شما در نطق‌تان گفته‌اید نهم دی اگر بنا باشد موجب تفرقه شود، دیگر یوم الله نیست بلکه یوم الشیطان است گفتم درست است، الآن هم همین را می‌گویم. گفت شما باید همان جمله آقا را بگویید. گفتم من جمله خودم را گفته‌ام، جمله ایشان هم به جای خود. و البته از این‌که چنین نگاهی در یک عضو شورای نگهبان وجود دارد متأسف شدم». مطهری افزود: »نداشتن التزام عملی زمانی است که کسی ضمن بیان نظر مخالف‌اش دست به اقدامات عملی بزند، مثلاً آشوب درست کند یا اقدام مسلحانه کند. رهبر انقلاب نیز چند بار گفته‌اند ممکن است کسی نظری مخالف نظر من داشته باشد، باید آزاد باشد که حرف‌اش را بزند

در سطحی بودن نگاه مطهری به ۹ دی و فتنه که تردیدی نیست اما شورای نگهبان، اگر به جای این همه تاکید بر ولایتمداری (آن هم با قرائتی به شدت قابل مناقشه)، به فسادها، پول‌پاشی‌ها و روابط پر شائبه‌ی نامزدها تمرکز می‌کرد، حتما مجالس سالم‌تر و کارآمد تری تشکیل می‌شد؛ تردیدی در این نیست که بخشی از گناهِ وضعیت وخیمِ مجلس فعلی و مجالس پیش از آن، و همین‌طور مجلس آینده، به گردن شورای نگهبان است…

از دولت تدبیر نیز خبر می‌رسد که در سایه مدیریت علمی ژنرال زنگنه و در پی تعامل سازنده دستگاه دیپلماسی با دنیا، شرکت‌های «توتال» و «CNPC» به طور کامل از پارس جنوبی خارج شدند؛ فروش نفت ایران هم به 200 هزار بشکه در روز کاهش یافت. آن سوی جهان اما، ونزوئلا با وجود تحریم، ۴ برابر ما نفت صادر می‌کند؛ بدون ژنرال، بدون تدبیر و بدون برجام!

خاطرمان هست که صادرات نفت ایران در اوج تحریم‌ها (سال ۹۱) کمتر از ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز نبود؛ باز یادمان هست که ظریف سال 95 در مجلس گفت: «[اگر] برجام نبود، فروش نفت‌مان ۲۰۰ هزار بشکه می‌شد!»؛ هاشمی هم بارها هشدار داده بود که اگر برجام نبود، به وضعیت نفت در برابر غذا می‌رسیدیم… روحش شاد و زندگانی‌اش، مایه‌ی عبرت سایرین باد…

از خارج از مرزها هم بشنوید که عادل الجبیر، وزیر مشاور دولت سعودی گفته: «ما گلوله‌ای و یا موشکی به سمت ایران شلیک نکرده‌ایم و از اپوزسیون این کشور حمایت نکردیم و مواد منفجره به ایران قاچاق نمی‌کنیم!» او نتوانسته دلیل اصلی ترسش از انقلاب اسلامی را پشت این اعترافات پنهان کند و نهایتا گفته «قانون اساسی ایران بر صدور انقلاب تأکید دارد و ریاض به همین دلیل نمی‌تواند با تهران مذاکره کند.»

جواد ظریف هم در پاسخ گفته است: «کشورهای عادی به همسایگانشان حمله نمی‌کنند، باعث ایجاد بحران‌های بشردوستانه نمی‌شوند و از مذاکره سر باز نمی‌زنند.» و افزوده: «با تمام این اوصاف ما هیچ پیش شرطی برای مذاکره تعیین نمی‌کنیم.» مشخص نیست در پسِ پرده‌ی مذاکرات چه می‌گذرد که گاهی اظهارنظرهای مبهمِ این چنینی رسانه‌ای می‌شود…

این گفتگو، البته، خبرسازترین گفتگوی امروزِ ظریف نبود.

او در گفتگو با «نشریه اشپیگل» در پاسخ به این سوال که «آیا احتمال مذاکره با آمریکا را به دنبال قتل(ترور) [سردار] سلیمانی رد می کنید؟» گفت: «نه، من هرگز این احتمال را رد نمی کنم…. دولت ترامپ می تواند گذشته خود را اصلاح کند، تحریم ها را برداشته و به میز مذاکره بازگردد… ما هنوز در میز مذاکره هستیم.» نمی‌دانیم از نظر دولتی‌ها، ایالات متحده چطور می‌تواند ترور سردار را جبران کند؟

انفعال و تعظیم نسبت به استکبار از سوی وزیر جمهوری اسلامی در حالی ادامه می‌یابد که دیروز، جمعه، مردم عراق بزرگترین راهپیمایی ضد آمریکایی خود را برگزار کردند…

رهبر جریان صدر هم طی بیانیه‌ای تاکید کرد: «باید تمامی پایگاه‌های نظامی آمریکایی در عراق بسته شود و همچنین تمامی توافقات امنیتی با اشغالگران لغو شود، چراکه توازن بین المللی در این توافق نامه‌ها رعایت نشده و این توافقنامه‌ها در سایه وجود اشغالگران امضا شده است.» او همچنین افزود: «در صورت عدم خروج نیرو‌های اشغالگر، کشور‌های همسایه نباید در نوع رفتار ما با آن‌ها مداخله کنند.»

مردم غرب آسیا، روزهای تاریخی‌ای را سپری می‌کنند؛ جای ما در این لحظات تاریخی کجاست؟

با #گزارش_های_خبری مستضعفین تی‌وی، همراه باشید…

📔📗 @MTV_Reports
🎬 @Mostazafin_TV

--

--