Introductie van een nieuw handelsplatform met BAZISTA

Hallo … ontmoet me weer met kobro
Ik zal een Bazista-product introduceren
Kom op … we zien allebei de video:

Bazista is een handelsplatform dat u een eenvoudige en betrouwbare uitwisseling en item biedt voor de digitale activa die u interesseren.

Bazista richt zich op het creëren van infrastructuur voor de crypto-valutamarkt en digitale assets. Platformdeelnemers kunnen goederen en diensten ruilen (verkopen en kopen) voor crypto-valuta en digitale activa (tokens).

Een van de belangrijkste taken van de oprichters van het project is het vereenvoudigen van handels- en ruilhandelssystemen met behulp van crypto-valuta. De digitale economie, gebaseerd op blockchain-technologie, vereist meer ruimte in het moderne leven van de mens. Bazista integreert crypto-valuta in de echte sector van de economie en maakt het gebruik ervan een gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijke manier om te betalen voor goederen en diensten.

Marketplace-gebruikers kunnen direct deelnemen aan platformontwikkeling. De transactiebeveiliging wordt beveiligd door middel van een betaal- en waarderingssysteem op het platform. Token BZS bepaalt in grote mate de gebruiksvoorwaarden van het platform. Hoe hoger de loyaliteit van de gebruiker, hoe meer winst — kortingen, bonussen en verschillende aanbiedingen — zij ontvangen.

De doelgroep van platformdiensten zal grotendeels tekenen ook evolueren met het gebruik van internet. Omdat toegang tot internet steeds vaker en in de loop van de tijd wijdverbreid is, groeit de markt voor geleverde diensten mee met zijn gebruikersbasis.
E-start is een van de snelstgroeiende markten en Bazista is van plan de infrastructuur voor de sector te leveren. Terwijl de markt voor e-commerce groeit, wordt blockchain-innovatie ook opgemerkt in whitepaperprojecten. Het werd duidelijk dat het concept van blockchain en de innovatie van cryptocurrencies die in het algemeen werden aangeboden, het projectteam hadden geïnspireerd.
Door alleen al in het afgelopen jaar aantekeningen te maken over de opkomst van cryptococcen, zou de adoptie van technologie mogelijk in de e-commerce sector kunnen plaatsvinden, waar transactiewaarde een integraal onderdeel is van de aangeboden diensten. Daarnaast is crypto-integratie cruciaal voor transacties in de echte wereld die waarde kunnen toevoegen aan het inherente digitale item door het te verbinden met real-world bruikbaarheid.
Met deze principes is de visie van Bazista om de voordelen van cryptocurrency te integreren in het platform dat zij claimen, “omvat alle sterke punten van sommige marktreuzen zoals eBay, Amazon en Alibaba”. De platformset biedt Business to Business en klanten aan de klantentransactie.
Enkele van de voordelen voor gebruikers die het projectteam beschouwt zijn: het vermogen van gebruikers om producten te kopen zonder zich te hoeven registreren, gebrek aan verborgen commissies, geen belastingen en ook directe betalingen. Evenzo zal de verkoper ook genieten van directe betalingen en lage commissies, maar ook toegang hebben tot marketingtools.
De platformintegrale functie wordt ondersteund door een token dat als de transactionele waarde van de transactiewaarde daarin zal worden gebruikt. Na de verkoop van het publiek heeft de tokenhouder toegang tot speciale functies zodra het platform is gelanceerd. Het gebruik van één token onder een platform zal bijdragen aan de groei en gebruikers aanmoedigen om bij te dragen door van platformgroei hun interesse te maken.

Bovendien hebben gebruikers die zich aanmelden voor het tijdelijke platform van BZS-tokenhouders toegang tot speciale functies voor zowel verkopers als klanten. Gebruikers die geen tokens hebben, kunnen natuurlijk ook via platforms komen door goden te verkopen of met verschillende soorten deals erin.
Ten slotte wordt de prikkel om tokens in het platform op te slaan aan de verkoper gegeven. In essentie, hoe meer tokens ze in ze opslaan, hoe lager de commissies die ze moeten betalen. Daarnaast zullen andere inkomstenstromen voor het platform abonnementsmodellen worden die verkopers een meer kostenefficiënte toegang tot reclame zullen geven.

Stratenkaart :

Al met al zet Bazista in op concurrentie met de industriereuzen, maar heeft een toolset voor blockchain aangeboden aan zijn zijde. Als de implementatie van wat het projectteam zich voorstelt succesvol is, kan de interesse van fans van cryptocurrency het platform een speciale boost geven temidden van de bestaande concurrentie. Met de beta-lancering gepland in het vierde kwartaal van 2018 in overeenstemming met de gepubliceerde roadmap, zullen geïnteresseerde partijen mogelijk het potentieel van het platform potentieel onmiddellijk testen.

Tim Bazista:

Website — http://bazista.io/
Whitepaper — Lees whitepaper
Blog — https://medium.com/@VakhAbuladze
Facebook — https://www.facebook.com/bazistaplatform
Twitter — https://twitter.com/Bazista_io
Telegram — https://t.me/bazista
YouTube — Bekijk Youtube Chanel
Aankondiging — https://bitcointalk.org/index.php?topic=2258692

Ontvang een gratis token

Gebruikers kunnen een token krijgen van de Bazista-campagne.

Gebruik BountyPortals om gratis tokens van komende projecten te krijgen.

Auteur van: Kobro
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1152789
ETH: 0x8f5ef4838E6E3Df2095B3beb6C149AdE718D5D07