Hei!:)

I dag er det ny seriekamp, og gutta er svært klar for å ta en ny skalp. Vi skal reise med fly til Oslo, der vi møter Frigg kl.16. Vi har fått litt blandede rapporter om Frigg, men vi kan garantere at de ikke blir undervurdert. Laget som starter er sultne etter å vise frem enda mer enn hva vi har gjort hittil, det er fremdeles mye å gå på. Her er dagens 11 utvalgte:

Vi spilte cupkamp mot Fana forrige onsdag, noe som ble en fin opplevelse:) Før kampen trodde faktisk trenerapparatet i Fana at vi ville stille opp vårt lag etter hvilket lag de selv skulle stille med. Derfor kom de med hele tre forskjellige lagoppstillinger til oss før kampen. Dette var til stor latter i garderoben. Vi var innbitt på å vise pappaguttene fra Fana at det er stor forskjell på oss og dem.

Første omgang startet vi svært solid. Det var faktisk veldig bra for oss å spille på kunstgress igjen, med tanke på alle kvalitetene som spillerne innehar. Det er lettere å spille fin teknisk fotball på en fuktig kunstgressmatte, og det gjorde vi definitivt denne første omgangen. Rødahl hadde full kontroll i sin dype midtbaneposisjon, og Zachariassen fikk vist repertoaret sitt. Vi fikk skapt en del sjanser før scoringen endelig kom. Første mål kom etter en dødball, der vi kriget med alt vi hadde. Ballen endte opp hos vårt tanksenter på topp, Cirak, som hadde en enkel jobb med å sitte kulen i mål. 0–2 scoringen kom bare noen få minutter senere. Furdal som rett før hadde misset en gigasjanse, fikk da et så klokkerent treff som man kan få med et par grussko fra tidlig 2000 tall. Han skjøt på hel volley fra over 20 meter, ballen suste forbi tidligere Nest-spiller, Martin Sanchez Olsen, i Fana buret. Vi gikk til pause, og plutselig var det blitt veldig stille på andre siden av gangen….

Andre omgang startet som første omgang ble avsluttet, med fullstendig Nest dominans. Haugsdal kjørte karusell med den stakkars venstrebacken til Fana. Ikke rart han ble byttet ut, og sparket i alt han kunne se på vei i garderoben. 0–3 scoringen kom etter nok en dødball. Innlegget fra Pete var helt perfekt og Walberg stanget inn 0–3, på deilig vis. Feiringen etter scoringen var ikke fullt så stilfull, men det gjør ingenting. På tide at denne mannen på nærmere 2 meter scorer noen mål på hodet:) Etter 0–3 scoringen giret vi ned noen hakk, og slapp Fana inn i kampen igjen. Det hadde vi ikke trengt å gjøre, for Fana spillerne gir faktisk aldri opp og det skal de ha honnør for. Vi hadde likevel grei kontroll. Coachene byttet ut tre sentrale spillere i Furdal, Zachariassen og Bjørsvik. Fana fikk seg et trøstemål like etter, men vi holdt greit unna og kampen ebbet ut. En svært viktig seier for klubben, da dette gir kjærkomne inntekter i klubbkassen. Nå er det bare Sogndal som står i veien for at vi skal bli historiske og komme videre til 4. Runde i cupen. Nest-Sotra har aldri klart dette før, så nå er det på høy tid!

Dagens 3 Nest-spillere:

  1. Zachariassen

2. Bjørsvik

3. Cirak

Ha en nydelig helg, så skal vi gjøre vårt for at den blir enda bedre i kveld:)

Like what you read? Give Nest-gutta a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.