Hei alle sammen:)

Vi må bare beklage at det har tatt så lang tid siden vi oppdaterte dere sist, vi har hatt litt tekniske problemer men nå er vi igang igjen:)

Det nærmer seg første trekning av signert Nest-Sotra drakt, og vinneren vil bli annonsert 01.05.16.

Vi har spilt to kamper siden dere hørte fra oss sist, og dermed kan det være greit å få en liten gjennomgang av disse fra spillerne selv.

Forrige onsdag møtte vi Vestsiden-Askøy på bortebane i cupen. Vi stilte med et sterkt mannskap fra start. Det var kun kaptein Max Bjørsvik, Kasper Nissen og Ole Kristian Rødahl som ble spart etter Stord kampen.

Første omgang var enveiskjøring mot Vestsiden målet, vi hadde sikkert 10 kvalifiserte målsjanser. 7 av disse var på corner. Keeperen til vestsiden sto godt, og reddet nesten alt som kom. Vi klarte uansett å putte 2 mål, signert av «el maestro» Johnny Furdal på straffe, og Sebastian holmqvist etter en nydelig overgang. Vi valgte å tilegne Øvre en assist på det målet, grunnet hans fantastiske igangsetting.

Andre omgang startet vi ganske rufsete. Vestsiden fikk et lettkjøpt mål på en dødball imot, der vi glipper brutalt i markeringen. Vi har likevel god kontroll på matchen da Vestsiden spillerne begynner å merke tempoforskjellen. Vår lille «turbo thai» Kitti hadde en eventyrlig mulighet til å sette spikeren i kisten etter ca 60 min, men han bommet alene med keeper. Han viste likevel hvilken goalgetter han er, bare minutter senere da han banket inn scoringen sin fra en vanskelig vinkel helt nede ved stolperoten. Feiringen gjorde han som C.Ronaldo, noe som var pinlig for alle de tilstedeværende. Dagens lille perle ble utført av ingen ringere enn vårt svar på Francesco Totti, Johnny Furdal. Han fikk et kast fra høyresiden, der han lot ballen pakke over seg og lurte dermed to motstandere trill rundt, før han limte ballen i vinkelen på volley med venstrefoten. Motstanderne og tilskuerne bare måpte, dette var ikke hverdagskost på ravnanger idrettsanlegg. Vestsiden fikk et trøstemål like før slutt på en ny dødball, svakt av oss. Ellers en solid gjennomført kamp av gutta, der vi er profesjonelle og løper det som kreves.

Dagens 3 beste Nest spillere:

  1. Johnny Furdal
  2. Bjarte Haugsdal
  3. Røkla

Nå på søndag som var, møtte vi det som muligens kan bli vår argeste konkurrent i Post-Nord ligaen. Egersund har økonomiske muskler som Nest bare kan drømme om, men vi har sett i England denne sesongen at penger ikke er alt. baneforholdene var utfordrende, tørr og humpete bane med mye vind. Det så ut til at vi måtte krige mer enn vi spilte fotball denne søndagen.

Første omgang ble som forventet, mye lange baller fra begge lag med harde dueller. Vi slet litt de første 10, men etter dette var det en jevn og ganske kjedelig første omgang. Vi skapte imidlertid to gigasjanser, først med Kristoffer Zachariassen aka «duracellen» som banket til fra ca 5 meter, men keeperen hadde dessverre en helt vanvittig redning. Andre sjansen kom ved vår høyeste mann, akinbola, som dro seg forbi på utsiden av sin høyreback og sendte avgårde et brukbart skudd som dessverre gikk på feil side av stangen og i nettveggen.

Andre omgang var vi totalt overlegne Egersund. Vi skapte noen eventyrlige sjanser til å score, men ballen ville ikke i mål. Akin, Max, Seb, og Kitti hadde alle gode muligheter til å score. På slutten av kampen skjedde dessverre det som er typisk i slike kamper. Eik skapte ikke en kvalifisert målsjanse i hele andre omgang, men får tildelt et straffespark på overtid. Straffen var forsåvidt riktig idømt, men det er bittert å tape når man på en dag med vanlig uttelling ville scoret minimum 3 mål. Det ble dessverre tap denne gangen, men vi kan garantere andre boller når dette Eik laget kommer på besøk på Fort Ågotnes.

Dagens Nest spiller: Erlend Hellevik Larsen, som hadde en glimrende dag på høyrebacken. Spesielt andre omgang var det Cafu takter over vår unge tekniker.

Det var alt for denne gang, neste oppdatering vil komme når den skal;)

Ha en fin dag alle våre venner!