Hola alle dere Nest-Sotra venner!

Da er det dags for ny kamp på vårt kjære fort! Vi møter et revansjesugent Lysekloster, ettersom vi knuste de hele 0–9 på deres hjemmebane i vår. Dette kan fort bli en av sesongens tøffeste kamper. Lysekloster har forsterket seg, og har flere fulltidsspillere i sin stall. De har nå tre tidligere Nest spillere i stallen sin; Gojko Ivkovic, Petrit Zhubi og Sebastian Holmqvist. Dette er solide spillere som spiller sentrale roller i Lysekloster sitt lag. Vi er innstilt på en knalltøff kamp, og lover å komme med alt vi har!

I garderoben skjer det stadig noe nytt. Vi har blant annet fått inn en ny spiller ved navn Eskil Rønningen fra Molde 2. Han har allerede funnet seg godt tilrette, og glir godt inn i gruppen. Vi håper han kan bidra med mye spennende i høst, spesielt offensivt.

Det har også vært en del prøvespillere innom. Nikki fra Bosnia og Szymon fra Polen har vært med oss denne uken. Szymon har vært med tidligere også, så vi får se om han snart er med på permanent basis:)

Akin har laget en raplåt om livet i Nest-Sotra, denne ble spilt av i garderoben til hysterisk latter av alle tilstedeværende. Vi håper på å kunne sikre oss rettighetene til låten, slik at vi etterhvert kan dele den her med dere.

Jacob «the tank» Nielsen har vært lenge ute med skade, men han stiller alltid på trening. Han har vært så mye på gymmen at han sikkert kunne hevdet seg i bodyfitness. Dette har gitt seg utslag på kvinnefronten. Han har stort sett et nytt kvinnelig bekjentskap på facebooken hver eneste dag. Noe positivt kan han altså ta med seg fra denne skadeperioden;)

Jone Rugland er på full fart tilbake fra skade, og begynner å se skarp ut på trening. Vi håper han spisser inn toppformen mot serieavslutningen, da vi absolutt har behov for den tunge skuddfoten fremover.

Ole Thomas «the Viking» Herrem er også på bedringens vei. Vi begynner imidlertid å bli smålig bekymret for skjegget hans. Hvis ikke han snart får seg en puttings, er det mulig han kommer til å snuble i sitt eget skjegg.

Øystein «thebigbarthez» Øvretveit er som vanlig i strålende humør. Han er en lidenskapelig sportsfisker, og klarte denne uken å dra storlaksen. I tillegg klarte han å fange hele to «Blastoise» i sitt kjære pokemon spill. Det har med andre ord vært en god uke for Øvre sin del:)

Nysigneringene Eskil og Niklas har vært på TV-jakt denne uken. De kunne meddele at de kjøpte en 50" på Finn som ikke virket, de fikk heldigvis pengene igjen. Tv’en satte de på gaten utenfor leiligheten. Dagen etter var den vekke, sånn er det når man bor i «hooden» i Bergen by. De klarte heldigvis til slutt å finne seg en TV oppe i Fyllingsdalen. Frisk som de er bar de tv’en mellom seg inn på bussen, og hjem igjen til «hooden». Gutta er nå strålende fornøyd med tilværelsen, da de kan se fotball døgnet rundt. De har nemlig klart å logge seg inn på naboens kanaler😂

Okredahl har nå fått sin første puttings for Nest. Vi satser på at den berømte ketsjup effekten nå slår til. Ole har finstilt høyreslegga, og ser ut til å kunne bli en farlig mann i tiden fremover.

Neste uke blir det ny trekning av signert Nest-Sotra drakt. Vi gleder oss til å gi ut en drakt til en av dere trofaste følgere!:)

Håper så mange som mulig tar turen på fortet imorgen. Vi starter kampen kl.15.

Ciao

A single golf clap? Or a long standing ovation?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.