Hola amigos!

I dag står en ny cup-kamp for tur. Nest-Sotra skal møte Fana på Nesttun idrettspark i kveld kl.18. Det blir en tøff kamp for avansement, mot et Fana lag som er i flytsonen for tiden. Vi er imidlertid veldig klar for å vise hva som bor i laget vårt, og har selvsagt stor tro på at vi skal vinne denne kampen.

Her er dagens lagoppstilling:

Vi tenkte også at vi skulle skrive et lite referat fra oss gutta etter kampen mot opprykksrival Vard-Haugesund. Før kampen hadde vi fått høre at dette Vard laget var det best trente laget i divisjonen, og at de hadde en spiss ved navn Sumareh som Vard teamet mente var god nok for hvilken som helst tippeligaklubb. Vi forberedte oss på en knallhard kamp. Det som møtte oss var ikke som forventet. Vard spilte med en enorm strekk i laget, og virket veldig ustrukturert. Første omgang styrte vi fullstendig fra start til slutt, men da var det veldig frustrerende at vi bare hadde scoret 1 mål. I tillegg hadde Vard scoret på den ene sjansen de fikk. Vi var skuffet over egen innsats, da vi forventet så mye mer av oss selv.

Andre omgang fortsatte litt i samme spor, vi fortsatte å styre men skapte ikke allverden. Mot slutten av omgangen begynte vi å skape store sjanser. «el maestro» Furdal hadde en eventyrlig sjanse alene med keeper, og det samme hadde Adnan Cirak. Sistnevnte serverte imidlertid både Zachariassen aka «duracellen» og Kasper Nissen aka «mr.playboy». Målet til Kasper kom ca i det 80 min, og derfra hadde vi god kontroll frem til dommeren blåste av.

Dagens beste Nest-Sotra spiller:

Kristoffer Zachariassen, jobbet utrettelig på midtbanen og scoret et viktig mål. Løper som om han har 3 lunger, og mannen med ljåen etter seg.

Ha en fortreffelig dag!:-)

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.