La Vida(r) loca!

Da er det matchday, og i dag er det Vidar som gjester Fort Ågotnes. Vidar har hatt en sterk høst til tross for at de har mistet flere nøkkelspillere. De ligger nå på en fjerdeplass, så dagens kamp er en real toppkamp!

Vi har hatt en fin uke, alltid deilig å komne hjem igjen til garderoben på Ågotnes. Seieren borte mot Vif2 var meget solid, så nå tar vi med oss godfølelsen inn mot dagens kamp.

I garderoben er det mye fjas som vanlig. Bernt Hulskers nye miniserie er et populært samtaleemne, og latteren sitter løst.

«Batman» Walberg har vært i strålende humør hele uken, bortsett fra i firkanten på oppvarmingen. Der mister han hodet hver gang.

Herrem sliter fremdeles med skjegget sitt. Man kan vel si at han sitter med skjegget i postkassen. En liten trøst er iallefall at han hadde et eventyrtouch på gårsdagens trening. Bestefar Haugsdal ble sendt rett i pølseboden. Herrem mente på sin side at dette var akkurat det han prøvde på, Haugsdal fnøs og mente at det var tidenes flaksetouch.

Det nye Fifa spillet kom ut denne uken, og for første gang var Niklas Sandberg raskest ut av dusjen. Vi får bare håpe gutta har fått nok søvn inn mot dagens kamp;)

Francesco Stella har allerede begynt å snakke litt norsk. Han plukker veldig lett opp språket. En dag satt han bare i garderoben og sa: «Fa..n i hel…» «what does that mean?» Gutta brøt ut i latter, og fortalte han betydningen. Det er tydeligvis bra temperatur på øktene;)

Ørjan «breddo» Stensletten har også vært innom et par ganger denne uken. Kanskje er det derfor vi har tilnærmet skadefri tropp til dagens kamp?

Gutta er iallefall klare, og har ingen unnskyldninger. I dag skal det vinnes! Kampen går kl.16 på fortet, håper du stiller!

Ciao

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.