Matchday!

Vi begynner som vanlig med å skrive litt om forrige kamp før vi begynner på dagens oppgjør. Forrige helg møtte vi Lørenskog på bortebane. Dette ble et mye tøffere oppgjør enn noen av oss hadde forventet på forhånd.

1 omgang startet vi med et lite overtak. Vi klarte delvis å holde et høyt press på de. Adnan fikk blant annet en mulighet alene med keeper. Etter ca 10–15 min tok imidlertid Lørenskog fullstendig over. De kjørte over oss både i sitt offensive og defensive spill. Det var veldig rart, da vi egentlig har mange spillere i skikkelig god form. Lørenskog spillerne virket iallefall mye piggere enn oss denne omgangen. 1–0 kom etter nydelig spill av Lørenskog. De spilte tiki-taka mellom vårt midtbane og forsvarsledd, og endte opp alene med Øvretveit. Nydelig scoring, og svakt defensivt arbeid av våre spillere. 2–0 kom på corner, der Walberg feilberegner ballen og spissen dermed får headet inn sin andre scoring. Vi prøvde å komme oss opp i banen og sette et nytt press på de, men denne omgangen var Lørenskog bedre i alt.

Coachene var selvsagt ikke fornøyd med det vi hadde prestert i første omgang. De valgte å gjøre to bytter i pausen. Cirak og Seb måtte ut, og Dami og Kitti kom inn. Vi startet 2 omgang veldig bra. Endelig så presspillet ut til å fungere igjen. 2–1 scoringen kom allerede etter et par minutter da Akinbola rev seg fri på høyreflanken og fosset nedover siden. Han la et perfekt innlegg som Kasper «der bomber» Nissen bare kunne bredside i mål. Dessverre svarte Lørenskog like etter, men da etter en tabbe av oss. Johnny «el maestro» ble taklet i farlig sone rundt 20 meter, og bang så satt den i nettet bak Øvre. Dette gjorde selvsagt jobben mye vanskeligere, men vi fortsatte å kjøre på. 3–2 kom etter forarbeid av Johnny til Kitti som avsluttet nydelig oppe i vinkelen med sin venstre fot. Ca 10 min før full tid klarte vi å få utligningen vi jaktet etter. Dami kom seg til legg på sin venstreflanke og nok en gang kom Kasper seg fri i boksen der han stanget inn 3–3. Da var vi sikker på å dra dette i land, men dessverre ble resten av kampen et salig rot. Begge lag virket sliten, og det bølget frem og tilbake. Resultatet var i etterkant rettferdig, med tanke på at lagene hadde hver sin omgang. Vi var uansett svært skuffet over egen prestasjon, dette var definitivt årsverste for vår del.

I dag er det imidlertid ny kamp og nye muligheter! Vi møter 2 plassen på tabellen, Florø som ligger og jakter rett bak oss. Det blir en knalltøff kamp mot et lag som er bedre på bortebane enn de er hjemme. De er kjent for å ligge svært lavt og kompakt og kjøre knallhardt på sine kontringer med raske spisser. De er også et godt dødballag. Vi har en stor utfordring foran oss, men det er slike kamper vi elsker å spille. Alle på laget ønsker å rette opp igjen inntrykket fra forrige helg. Vi har dessverre noen sentrale spillere ute med karantene. Både Bjarte og Johnny er ikke tilgjengelig til dagens kamp, noe som er kjipt men da må andre stå frem i deres fravær. Coachene holder kortene tett mot brystet i dag med tanke på at dette er et toppoppgjør, så lagoppstillingen må dere komme på kampen for å få i dag;)

Denne uken har vi jobbet en del med strukturen vår, spesielt defensivt. Vi håper at det vil slå positivt ut i dag.

Vi fikk vite summene på bøtene denne uken, botsjef Øvretveit har vært knallhard. Dette førte til høylydt diskusjon i garderoben, og det spanske blodet til «manana» Sanchez begynte å bruse. Kanskje han endelig forstår at klokken er til for annet enn pynt?

Ole Thomas Herrem har sagt at han skal spare skjegget sitt helt til han scorer mål igjen. Det blir spennende å følge med hvor langt det blir før han kan ta det:)

Vi har lite skader for tiden, kun vår danske venn Jacob Nielsen som er ute. Han håper å være klar til full trening igjen etter sommerferien. Jone Rugland er tilbake igjen for fullt, og har hatt noen gode kamper for B-laget i det siste.

«pistol» Pete var helt sikker på at han hadde dratt på seg en kraftig strekk i hamstringen etter tirsdagsøkten, han haltet seg seg rundt og okket, stønnet og jamret seg. Da han kom tilbake på torsdagstreningen var han plutselig på magisk vis blitt helt frisk igjen. «pistol» Pete blir fra nå av endret til «pussy» Pete;) Vi er uansett glad for å ha han med til kampen i dag, der han fort kan bli sentral.

Vi gleder oss som barn til kampen i dag, og håper at dere gjør det samme! I dag blir det ekstra spennende å følge med på vår spanske matador, Sanchez-Olsen som er i en fryktinngytende form. Vi sees på fortet kl.16

Ciao

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.