Ny kamp på tippeligaarena!

I dag er det ny kamp, og vi skal nok en gang ut på kjøretur. Vi kjører biler til Haugesund, der vi først skal innta et herremåltid på den italienske gourmetrestauranten Il Forno. Gutta gleder seg som barn til litt spaghetti bolognese;) Vi skal i dag møte et av formlagene i ligaen, nemlig Vard-Haugesund. Dette laget ble spådd en topp 3 plassering av de fleste før sesongen, og har derfor skuffet litt. De har imidlertid begynt å finne formen nå i det siste, med en mer kynisk tilnærming til kampene.

La oss ta et lite tilbakeblikk til forrige helg og storkampen mot Egersund. Vi hadde alle gledet oss til revansje mot det eneste laget som har slått oss i serien denne sesongen. Været var bra og banen perfekt. Vi kom til duk og dekket bord, og hadde planer om å forsyne oss rått. Første omgang tok vi kommandoen direkt, Egersund spillerne så ut som de ikke visste helt hva som traff dem. De gav oss iallefall enorme rom til å spille vår fotball, og det er sjeldent lurt. Vi slapp dem til en sjanse på første corneren imot, ellers hadde “thebigbarthez” Øvretveit en rimelig rolig dag på jobben. Null skudd på keeper var fasit etter kampen. Vi skapte den ene gigasjansen etter dem andre, først med Ole Kristian Rødahl eller «okredahl» som er kallenavnet han har fått tildelt:) Der han bredsidet ballen like over tverrligger alene med keeper. Et par minutter senere var det Doff «gattuso» Zachariassen som stod alene på en meter og skjøt over på et innlegg fra høyresiden. Heldigvis klarte vi å få hull på byllen til slutt. «pistol» Pete startet et angrep fra sin venstre posisjon, der han passet oppover til sin makker på venstresiden, okredahl. Okredahl vendet nydelig av sin oppasser, og sendte Pete videre. Pete kom seg på vakkert vis rundt på kanten, og slo et kremlegg til «el maestro» Furdel som enkelt satte ballen høyt til høyre i mål med innsiden av sin elegante høyrefot.

Andre omgang satte vi ned tempoet, og slapp Egersund mer til. De klarte ikke å skape noe særlige farligheter men den totale dominansen var ikke der på samme måte som i første. Likevel var vi hakket bedre enn Egersund. Andre omgang var ikke av de mest underholdende, men vi gjorde jobben og vant til slutt 1–0 mot årets «seriefavoritter». Deilig!

Uken inn mot dagens kamp har vært som vanlig. Vi har hatt god trøkk på treningene, med skikkelig tenning. Det er slik vi klarer å pushe hverandre til å gi alt både på trening og i kamp!

Garderobens 2 meter, Akinbola har hatt bursdag denne uken. Han infridde forventningene og kjøpte kake til gutta. Kaken smakte fortreffelig, sikkert fordi den ikke var hjemmelaget;)

Fysio «breddo» Stensletten er endelig tilbake fra ferie, og har vært sårt savnet. Gutta står i kø utenfor behandlingsrommet, så det var jaggu på tide å få han igang igjen:)

Vi sliter med ett stk kuldekar i dusjen, som desperat trenger en grundig skrubb. Man lengter ikke akkurat etter å sitte seg opp i et kar fullt av grønske og Gud vet hva. Yngstemann «Lundikken» har fått tildelt det ærefulle oppdraget med å vaske karet, men vi har dessverre ikke sterke nok vaskemidler tilgjengelig i garderoben… blir spennende å se hvordan denne sagaen ender til slutt.

Ole Thomas Herrem har begynt å venne seg til viking «looken». Skjegget gror som bare det, helt frem til første mål er scoret. Blir det i dag?

Dagens 11'er:

Vi mangler dessverre vår egen maskin, Zachariassen til dagens kamp. Han har fått tre gule og har dermed karantene. Vi kommer nok til å savne han, men vi satser på at vi skal klare å fikse biffen uten ham.

Vi går som vanlig for 3 poeng og kommer til kjøre knallhardt på for å klare dette! Håper noen tar turen sammen med oss, og at dere andre heier på oss hjemmefra:)

Ciao!