Oppgjørets time har kommet…

I dag skjer det, ligaens to desidert beste lag smeller sammen i det som blir en seriefinale. Florø har vunnet sine 13 siste kamper, så de har hatt en eventyrlig høstsesong. Vi har begynt å finne en veldig god flyt nå mot slutten av sesongen. Formen vår er derfor veldig god, og vi har ståltro på at dette skal gå veien.

Som de fleste har fått med seg vant vi stort hjemme på Ågotnes forrige helg. 9–0 er rekord, og vi skal ta med oss mye av det gode spillet inn i dagens kamp. Sjeldent har de offensive bevegelsene våre vært så gode som i førsteomgang den kampen, løp og timing satt som et skudd.

Uken inn mot kampen har vært solid. Vi har hatt veldig bra trøkk på øktene, med engasjement og kvalitet.

I garderoben er stemningen upåklagelig. «Thebigbarthez» Øvretveit har kjøpt seg nye pedaler, så nå skal det ikke være noe problem med glatt underlag.

«Batman» Walberg har vært god på trening, og i sitt sedvanlige humør ellers. Det lover godt inn mot dagens kamp:)

Det har vært mye prat om FIFA 17 i det siste, og mange som kroner seg selv som den beste i garderoben. Foreløpig er det imidlertid Erlend som får tittelen «Fifakongen», etter utrettelig trening foran skjermen.

Andreas aka «Lundikken», har nylig vært med å lage en rapsang med noen av kompisene fra Loddefjord. Denne ble satt på i garderoben, og gutta ble imponert. Problemet var bare at Lundikken kun hadde med et par ord i introen til sangen.

Nyervervelsene Eskil og Niklas trives tilsynelatende godt sammen i leiligheten. Niklas skryter iallefall voldsomt av kokkekunstene til Eskil, muligens et lite triks for å slippe unna matlagingen selv.

Vi fikk kake denne uken av Nest-Sotra’s levende legende, nemlig Mikal Sekkingstad. Han ønsket oss lykke til i dagens kamp, og sitter nok nå trygt plassert i skapet med en liten konjakk. Der blir han vel sittende frem til kampslutt;)

Da vil vi bare si vel møtt til dagens kamp kl.13 på Florø stadion. Det meldes om 4–5000 tilskuere, så dette blir en folkefest:)

Ciao

Like what you read? Give Nest-gutta a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.