Елад Нетверк.

ngapayak bocah145
4 min readAug 25, 2019

--

ВСТУП У БЛОКУ
Втіленням blockchain та цифрових грошей є навчання основним навичкам лідерства фахівців та величезних електростанцій шляхом децентралізації. Одне з захоплюючих моментів криптовалют — це те, що він не може бути обмежений жодним посередником чи експертом. На таких етапах, як Bitcoin, де структура спільна, доступні рамки. Актуальною для криптографічних грошей є ідея децентралізації, не повністю врахована при торгівлі цифровими валютами.

Під час блокчейн-інновацій для підприємств та організацій через розмір простоти та безпеки все ще буде питанням торгівлі цифровими валютами та їх клієнтами, важливими даними та ресурсами.

Що саме таке ELAD NETWORK?
ELAD Network — це платформа нерухомості з відмінністю. Використовуючи інтенсивність співвласництва, кожне майно може бути розділене на кілька частин, що дозволяє відкрити венчурні отвори від 50 до 50 000 фунтів. Буде щомісячна віддача від ефективності, яка безпосередньо пов’язана з розміром бізнесу. Наша основна мета — зменшити витрати та підвищити ефективність обміну нерухомістю, щоб кожен мав можливість домогтися власності. ELAD приєднається до Blockchain, Artificial Intelligence Innovation та Smart Contracts для розробки платформи криптовалюти та нерухомості

НАША ВІДЗІЯ
Мережа ELAD поставила перед собою завдання використовувати сучасні інновації для досягнення нових можливих результатів. Те, як ми довіряємо іншим, поводимося з ними та поводимося з ними, змінилося на краще. Наше бачення — це децентралізація бірж, яка зазвичай використовується в сільськогосподарській галузі. Ми зробимо весь процес простим, щоб звичайні люди могли домовитись, які зазвичай не видно.

Про мережу ELAD
Безпечний будинок — найважливіша потреба людини. Інтерес до притулку та роботи заповнює найбільший світовий клас ресурсів та генерує величезні грошові потоки з усіх напрямків. Надмірні заходи цієї заслуженої цінності та вигоди перепливають людей середнього віку та компаній-монстрів, що спричиняє затримки в часі, марнотратство, неадекватні витрати та обмеження. Це безліч питань для кандидатів, власників земельних ділянок, мешканців, фахівців з фінансів та покупців.

Більшість спекуляцій робиться величезними глобальними організаціями, що обмежує доступ до нормальної особи чи спекулянта.

Усі природні ресурси у світі зросли на 5% у 2016 році. Валовий внутрішній продукт виріс на 2,3% у 2015/16 рр., Що означає, що оцінювання земельних ресурсів Всесвіту стало швидше, ніж його зарплата. Наразі у світі є земельні ресурси (ВВП). Ця частина майна призначена для готівкових коштів у 2,7 за 2015 рік. Ця частина майна призначена для грошей у 2015 році. Ця частина майна приносить гроші 2,7 у 2015 році.

З моменту свого створення в 2016 році World Research оголосила, що вважає, що світові скарби становлять 217 мільярдів доларів. Наше дослідження в 2017 році показує, що ця кількість дотримана. Світове зростання витрат на ресурси тепер збільшилося при постійній вартості 228 трлн дол., Що справді збільшується на 5%.

У всьому світі земля є значним класом ресурсів, ніж будь-яка з консолідованих акцій, паїв та паїв, що разом складає всього 170 млрд. Дол. Ціна всього золота в будь-який час, на початку, у будь-який час, у будь-який час, у будь-який час, у будь-який час, у будь-який час, у будь-який час, у будь-який час і в будь-який час 21% часу Загальна сума чистих активів дорівнює оцінці ринку британської землі в розмірі 1662 мільярдів фунтів, що сприяє 94 мільярдам фунтів стерлінгів для економіки Великобританії — 5,4% ВВП.

Проблема, визначена ELAD
Купівля нерухомості може бути втомливою, непомірною та працьовитою. Вигода може бути втрачена через асиметрію даних між фінансовими спеціалістами та операторами, дорогу плату та обмежену доступність. Продаж доповнюється внутрішніми планами, неправомірними діями, тривожністю та непідтвердженими податковими мотиваціями для оператора, що призводить до того, що майно недооцінене або затримане від виходу на ринок та використання його найбільшого потенціалу. Кілька фахівців, які шукають планових мешканців через нераціональні та неправильні критерії

Відповідь на проблему
Багатовласність на землю дозволить забезпечити легкий доступ до компаній з нерухомості, включаючи тривалі розлуки, закордонні та краудфандингові відкриття. Торговці майже напевно продаватимуть нерухомість за невеликою фіксованою ціною 0,25% через захищений онлайн-етап. Елайд-етап забезпечить життєво важливими даними та індивідуальним пошуком земельних спеціалістів, щоб заощадити час на дві зустрічі. Світова ідея сцени буде враховувати більш просту за кордон прокат. Роботизовані розстрочки за бажанням контракту та контакту з P2P знищать сторонніх людей.

токен інформація
Початок передпродажного продажу: 1 липня 2019 року
Закінчення перепродажу: 1 вересня 2019 року
Мінімальна приватна та передпродажна пропозиція: 600 000 ELAD
Значення токена: 1 ETH = 1250 ELAD = бонус 60%
М’яка шапочка: 480 ETH
Максимальна приватна та передпродажна пропозиція: 10 000 000 твердих шапок ELAD: 8 000 ETH
Максимальна сума трансакції: 250 ETH / 312,500 ELAD
Мінімальна сума транзакції: 0,5 ETH / 625 ELAD
Прийняті способи оплати: ETH, BTC та LTC

початок продажів
Дата початку: 30 вересня 2019 року
Дата закінчення: 15 грудня 2019 року
Максимальна продажа натовпу: 60 000 000 ELAD
Загальна пропозиція від продажу: 75 000 000 ELAD
Ціна жетону: 1 ETH = 500–833 ELAD
Мінімальна транзакція: 0,5 ETH = 250–416,5 ELAD
Максимальна транзакція: 1000 ETH = 500 000–833 000 ELAD
РОЗПОДІЛ ДЕКРЕНДУ

ПРАВА ІНФОРМАЦІЯ :

САЙТ: https://www.elad.network/
МЕДІЙ: https://medium.com/@elad_network
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/eladnetwork
TWITTER: https://twitter.com/elad_network
ТЕЛЕГРАМ: https://t.me/elad_ico
FACEBOOK: https://www.facebook.com/ELAD.Network/

Автор: ngapayak
Профіль Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2602213
Адреса Astralum: 0x6c6321542857438CCD8f01F4B8A5A717EDDf3C32

--

--