Ljubavna priča

Kad sam je prvi put vidio, nisam znao da mi je poslana s razlogom. Da je bas Ona, u moru drugih, odgovor na moju manifestaciju.

Trenton je poslužio kao poveznica kod upoznavanja. Zbog njega se dogodilo naše prvo popodne. Sramim ga se. Nisam se znao ponašati prema ženi čija me pojava na prvu i više nego iznenadila. U tri sam sekunde primijetio koliko energije i strasti krije u sebi. Iako je sama sebe bacila u vatru, njezin je govor tijela bio moćan. Bila je sigurna u sebe. Moćna!

Nisam navikao na to. Imao sam osjećaj kao da me ošamarila samim pogledom. 
Moja se glupost kroz dan i dalje dokazivala, a ona se junački držala. No imao sam sreće.

Vodila se vlastitom intuicijom koju je postepeno odlučila sve manje slušati, jer…svaka bi me matematika već odavno otpisala. Dok se ona nećkala oko nezrelog dječarca, poče sam se zapitkivati da li se to ja stvarno zaljubljujem. 
 
Odlučio sam SEBI dati priliku podrazumijevajući da je ona svoje žetone već odlučno uložila. No nije, visio sam u zraku. Sjeo sam na zadnji vlak.

Danas, 39 dana kasnije. Na njezin 27. rođendan. Pišem ovu kolumnu u Varaždinu. Već 4 dana preseljen u njezin stan.

We Are November People

U jedanaestom sam mjesecu prvi puta došao do nje trudeći se biti sve samo ne onakav kakvog me na prvu upoznala. U jedanaestom smo mjesecu međusobno upoznali bitnije ljude u našim životima. U ovom smo jedanaestom mjesecu donijeli odluke kojih se mnogi pribojavaju.

Ništa se od toga nije dogodilo na silu i prebrzo. Sve je išlo svoji tokom. Takvi smo.

Zarezao mi se Renin komentar u kojem je istakla da se mi zapravo nismo upoznali, nego prepoznali. Baš tako je i bilo.

Kretali smo se cijelo vrijeme jedan prema drugome. Prolazili kroz iskustva koja su nas pripremala na ovo što danas gradimo. A gradimo na čvrstim temeljima. Naši su se visoki kriteriji i preciznost u odabiru isplatili njegovati. Sjelo je sve na svoje. Bez slijepe zaljubljenosti koja graniči zaluđenošću.

Shvatili smo da smo sapioseksualci. Da nas komunikacija povezuje više od ičeg.

Ona je prva žena kraj koje se mogu zamisliti na duge staze. Prva kojoj želim pokazati što za mene znači ljubavi i kako izgleda kad mi je do nekog stalo. Prioritet je. Tu je. Svjesna je sebe i zna što želi. To me jebeno privlači.

U drugu ruku, naučena je biti jaka jer je uvijek morala. No ne želi to. Želi dominaciju s druge strane. Želi biti žena i osjećati se tako. 
Često se pitam gdje je rasla do sad. Odgovori mi da je postajala onakva kakvu sam si želio.

Tome stvarno je tako. Nikad još nisam osjeti toliku količinu emocija u jednom zagrljaju i pogledu. 
Ljubav koju mi pruža pretvara u silu. Moćnu silu savršenog tandema kojem ni nebo nije granica.

Usudim se to reći. Usudim se vjerovati u to. Jer to sanjamo. A snovi postaju stvarnost kad se pretvore u cilj. Rena ti si mi dokaz tome. 
Hvala ti što si me prva prepoznala.