6 Ασκήσεις για την τόνωση σεξουαλική ορμή

Η σεξουαλική δυσλειτουργία είναι ένα πρόβλημα που παίρνει ένα τεράστιο ποσό της προσοχής. Εάν ήσαστε μπροστά από μια τηλεόραση για περισσότερο από επτά δευτερόλεπτα, έχετε αναμφίβολα δει τις διαφημίσεις από τις πολλές φαρμακευτικές εταιρείες που πιέζουν συνεχώς τα φάρμακά τους από την ανίκανη δημόσια. Φυσικά, αυτά τα χάπια έρχονται συχνά με παρενέργειες πιθανώς χειρότερη από την αρχική έκδοση (κοιτάζω προς τα πάνω “πριαπισμό”). Μπορεί να γίνει κάτι για την τόνωση της λίμπιντο φυσικά; Ναί! Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι η σωματική δραστηριότητα, και ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε φυσική είναι να είναι φυσική και άσκηση!

1. Γενική άσκηση βελτιώνει την λίμπιντο

Η έρευνα είναι σαφής: να σηκωθεί και να κινείται, αν θέλετε μια ισχυρή λίμπιντο. Άσκηση οποιουδήποτε είδους είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί μια υγιή λίμπιντο. Οι αδύναμοι άνθρωποι έχουν βρεθεί για να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από το φάρμακο ΕΔ τους όταν περιλαμβάνεται η άσκηση ως μέρος του πρωτοκόλλου τους.

Σε μια μελέτη των ανδρών που λάμβαναν θεραπεία καταστολής ορμονών, ως μέρος της θεραπείας του καρκίνου του προστάτη, σωματικά δραστήριοι συμμετέχοντες ανέφεραν απολαμβάνουν το σεξ πιο συχνά σε σύγκριση με την καθιστική ζωή των ατόμων. Αν η άσκηση λειτουργεί για τους άνδρες που πάσχουν από σεξουαλική μειονεκτήματα σε συνδυασμό με τον καρκίνο, φανταστείτε τη δύναμη της άσκησης για την υγεία των ανδρών!

2. Φυσική Δραστηριότητα Ενισχύει Γυναίκα απάντηση

Οι γυναίκες που πάσχουν από κατάθλιψη και τις απαίσιο παρενέργειες των αντικαταθλιπτικών συχνά βιώνουν μια δραματική απώλεια της σεξουαλικής επιθυμίας. Η άσκηση πριν από τη σεξουαλική διέγερση αυξάνει την εμπειρία ενός θηλυκού και η φυσική απάντηση στο σεξ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Μια μελέτη προσπάθησε να συγκριθεί η αποτελεσματικότητα του είτε την άσκηση ή την τεστοστερόνη για την αύξηση της διεγέρσεως στις γυναίκες. Το αποτέλεσμα? Η άσκηση που προσφέρει τη μεγαλύτερη ανταπόκριση.

3. Ψυχική Ασκήσεις

Βιολογία παίζει τεράστιο ρόλο στη σεξουαλική λειτουργία, αλλά οι ψυχικές πτυχές ενός υγιή λίμπιντο δεν μπορεί να αποκλειστεί! Μια μελέτη, που περιλαμβάνει 128 γυναίκες και 98 άνδρες, σχεδιάστηκε για να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα των αντιληπτή σεξουαλική διέγερση. Η μελέτη χρησιμοποίησε φανταστεί κοινωνικές καταστάσεις, αδόμητα φαντασιώσεις, και ερωτικές ιστορίες για την τόνωση της διέγερσης. Δεν αποτελεί έκπληξη, όλες οι προσεγγίσεις αυξημένη διέγερση πέρα ​​από τον έλεγχο. Η αδόμητη φαντασίωση φαίνεται να είναι η πιο αποτελεσματική άσκηση.

4. Αναπνοή και διατάσεις

Αν θέλετε μεγαλύτερη σεξουαλική ορμή και ικανοποίηση, στη συνέχεια πρακτική βαθιά αναπνοή και το τέντωμα. Σε μία πρόσφατη μελέτη, μια ομάδα 80 ανδρών χωρίστηκαν σε ομάδα ελέγχου και μια ομάδα παρέμβασης. Οι άνδρες που συμμετείχαν σε 20 συνεδρίες των διατάσεις και ασκήσεις αναπνοής είχαν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία και η ανταπόκριση σε σύγκριση με εκείνους που δεν το έκανε.

5. Ασκήσεις πυελικού εδάφους (ασκήσεις Kegel)

Δίνοντας στους μύες της πυέλου μια προπόνηση είναι ένας ισχυρός τρόπος να βελτιωθεί η σεξουαλική εμπειρία κάποιου. Ασκήσεις του πυελικού εδάφους, που συνήθως ονομάζονται ασκήσεις Kegel, να ενισχύσει τους μυς του κάτω μέρος της κοιλιάς. Αυτές οι ασκήσεις που χρησιμοποιούνται συνήθως για να βοηθήσει έγκυες γυναίκες να αναπτύξουν τη δύναμη που απαιτείται για την παράδοση ενός μωρού. Πυελική ασκήσεις επίσης να βοηθήσει τους άνδρες που είχα προστάτη τους αφαιρεθεί ανακτήσει τον έλεγχο των μυών τους. Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες τη βελτίωση του ελέγχου των μυών που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι ασκήσεις Kegel είναι απλές ασκήσεις. Κατά γενικό κανόνα συνεπάγεται την σύσπαση και χαλάρωση των μυών του πυελικού εδάφους και οι απαιτήσεις χρόνου είναι το φως. Ενώ ο καλύτερος τρόπος για να ασκήσουν μια άσκηση είναι υπό την καθοδήγηση ενός εκπαιδευμένου επαγγελματία, ένα πλήθος από ασκήσεις του πυελικού εδάφους μπορεί να βρεθεί για δωρεάν online.

6. Κάντε μια βόλτα … στον ήλιο!

Να πάρει έξω και να απορροφά το φως του ήλιου μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενθαρρύνει την επιθυμία για σεξουαλική δραστηριότητα σε άνδρες και γυναίκες. Το φως του ήλιου βελτιώνει την εγρήγορση και αυξάνει την παραγωγή ενέργειας, κυρίως διεγείροντας τη σύνθεση της βιταμίνης D και της λειτουργίας των νευροδιαβιβαστών. Είναι ακόμη καθοριστεί ότι η άσκηση, κατάλληλη διατροφική πρωτεΐνη, και η καθημερινή έκθεση στον ήλιο είναι τόσο αποτελεσματική όσο πολλές ιατρικές επεμβάσεις. Αυτά τα φυσικά ενισχυτές είναι ιδιαίτερα επωφελής για τους ηλικιωμένους. Αν βρείτε το κίνητρό σας λείπει, πάμε έξω, να πάρετε κάποια ήλιο, στη συνέχεια, να πάρετε κάποια!