Αποκεντρωμένη πλατφόρμα παιχνιδιών EOT

nilmaimani
3 min readJul 15, 2018

--

Μεγάλη παιδιά! Σήμερα θα ολοκληρώσω έναν έλεγχο σε ένα εξαιρετικά επίδοξο έργο με μια συναρπαστική σκέψη. Η επιχείρηση ονομάζεται EON και δεσμεύεται από την ίδια την εικονική πραγματικότητα και τα παιχνίδια στον υπολογιστή. Αυτό το εγχείρημα θα δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσετε τη σκιά των νεανικών και ταλαντούχων σχεδιαστών και να επιδείξετε μια άλλη εποχή των δημιουργών ψυχαγωγίας. Σε κάθε περίπτωση, τι γίνεται να κάνουμε τα πάντα να βαδίζουν βήμα.

Η επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών δημιουργεί αυτήν τη στιγμή. Κατά το προηγούμενο έτος, ο κύκλος εργασιών από την προσφορά ψυχαγωγικού περιεχομένου έχει φθάσει τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια. Πολλοί προηγμένοι μαμούθ, για παράδειγμα, Steam, Google Play, AppStore και άλλοι κυβερνούν την αγορά και καθοδηγούν τους όρους τους.

Με την πιθανότητα ότι ο μηχανικός δεν εκφορτώσει την εκτροπή του σε μία από αυτές τις σκηνές, δεν θα έχει την ευκαιρία να ανακτήσει τα γενέθλιά του και να αποδειχθεί ότι είναι αρκετά γνωστός στο δίκτυο τυχερών παιχνιδιών. Εν τω μεταξύ, οι συνθήκες για την προσφορά περιεχομένου σε αυτές τις διοικήσεις είναι βασικά άγριες. Τα στάδια συγκεντρώνουν προμήθεια από κάθε πωλημένη εκτροπή με μέτρο 30 έως το ήμισυ. Αυτή η άποψη επηρεάζει ειδικά τις συμφωνίες και την επίτευξη των οργανώσεων. Λίγοι από κάθε παράξενο πελάτη θα πληρώσει υψηλό κόστος για την εκτροπή. Χωρίς μια πραγματική επιλογή, πολυάριθμες οργανώσεις και πελάτες είναι υποχρεωμένοι να πάνε σε τέτοιους περιορισμούς και εκτεταμένες προμήθειες.

Οργανισμοί όπως το μήλο, το Android και άλλοι έχουν ένα σημαντικό κομμάτι του εισοδήματος εκτροπής παρέχοντας στους παίκτες τη μεταφορά των αναψυχής. Ομοίως, ένα σημαντικό μέτρο κεφαλαίων έχει εμπλουτιστεί στην προώθηση των αναψυχής μέσω της δημοσιότητας. Το Facebook, το Google και διάφορα στάδια έχουν επιπλέον ένα δρόμο για αυτούς τους μηχανικούς να προωθήσουν τις εκτροπές τους.

Παρ ‘όλα αυτά, το τεράστιο μέτρο της πλάτης έβαλε τους πόρους για να τραβήξει παίκτες και να μεταφέρει τις διασκέψεις έκανε τους μηχανικούς να ανησυχούν περισσότερο για την παρουσίαση αντί για αξία. Η στρατηγική χορήγησης πιστώσεων για τις εκτροπές συγκεντρώνεται και έχει προκαλέσει στους μηχανικούς έναν τόνο κεφαλαίου για την προώθηση των αναψυχής. Οι σχεδιαστές δεν βάζουν πάλι τόσο μεγάλο περιθώριο για να εξασφαλίσουν ότι η εκτροπή είναι στα πρότυπα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα δαπανήσουν τεράστια ποσά για την προώθηση και την κυκλοφορία των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Οι τεράστιες οργανώσεις με μεγάλη επιρροή που σχετίζονται με χρήματα το χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τις διασκέδασές τους και να τραβήξουν παίκτες και να τις εξετάσουν από πολλά άτομα ενώ παράλληλα δημιουργούν στούντιο με χαμηλή νομισματική επιρροή απογοητεύονται στο σημείο να εγκαταλείψουν τις εκτροπές τους λόγω απουσίας πίσω για να διαφημίσουν τη διασκέδαση. Στο ταξίδι για τον προσδιορισμό των θεμελιωδών δυσκολιών, δημιουργήθηκε το Ίδρυμα EON.

Η σκηνή έχει ιδιαίτερες επισημάνσεις που επιτρέπουν την αντίθεση από τα ανάλογα στην αγορά, να είναι συγκεκριμένα:

• Προοδευτικό πλαίσιο παραπομπής

• Διανομή και αξιοποίηση περιεχομένου εκτροπής

• Κοινωνικό σύστημα με τοπικές συγκεντρώσεις

• Μια διάταξη οργάνων για σχεδιαστές

Η καινοτομία CryptoAlpaca επιτρέπει στους σχεδιαστές να κάνουν και να προσαρμόζουν τις δραστηριότητές τους για έναν τεράστιο αριθμό προχωρημένων προϊόντων. Τέτοιες ανοιχτές πόρτες σάς επιτρέπουν να επικοινωνήσετε με μια τεράστια ομάδα από θεατές των πελατών για το πιο ακραίο όφελος.

Η σκηνή EON αποτελείται από ένα πλαίσιο εύρεσης εκτροπής όπου οι πελάτες της σκηνής μπορούν να βρουν, να αγοράσουν και να παίξουν αναψυχές του πλεονεκτήματός τους. Αυτό το πλαίσιο θα ενισχύσει ούτως ή άλλως τα νομίσματα κρυπτογραφικών νομισμάτων του νοικοκυριού ως μεθόδους δόσης για τις διασκέψεις. Επιπλέον, επιτρέπεται στους πελάτες να υποβάλλουν νέες εκτροπές, ούτως ή άλλως προορίζονται για καλύτερη αποκάλυψη αναψυχής. Εν τω μεταξύ, οι παίκτες που παίρνουν μετά την υποβληθείσα εκτροπή και παίζουν είναι ούτως ή άλλως θεωρούνται παραπομπές του υποψήφιου για την καταλαβαίνω σύμβασή τους.

Πληροφορίες Token

• Όνομα του συμβόλου — EON

• Ο συνολικός αριθμός των μαρκών είναι 2.100.000.000 EON.

• Το κόστος του συμβόλου μεταξύ του ICO είναι 1ETH = 21000 EON, 1 EON = 0,0280 $ (0.00004760ETH).

• Softcap — 30 χιλιάδες ETH

• Hardcap — 100 χιλιάδες ETH

σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αποθεματικά, τότε ο καθένας θα επιστρέψει στους οικονομικούς ειδικούς.

Η έναρξη της δημόσιας πώλησης (ICO) θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου 2018.

--

--