Divendres 24 de setembre, de 17h a 19h, al Museu Monogràfic Puig des Molins (Via Romana, 31, Eivissa)

En motiu de la Nit de la Recerca 2021, el Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera, organitza una gimkana pel museu i la necrópolis del Puig des Molins.

Veniu en família a resoldre els enigmes dels primers investigadors que treballaren a la necrópolis del Puig des Molins. Rebreu tota la informació per participar a l’entrada del museu.

Podeu reservar la vostra plaça telefonant al 971–176090, o acudiu directament fins a esgotar aforament.

Horari: Es pot fer la visita al museu i participar a la gimkama lliurament entre les 17h i les 20h, durant tres torns: a les 17h, a les 18h i a les 19h.
Activitat gratuïta.

--

--

Divendres 24 de setembre, de 10 h a 19 h, defora l’Estació Intermodal de Palma

El canvi climàtic i els insectes són els protagonistes dels tallers que organitza la UIB en motiu de la Nit de la Recerca. Els matins, s’impartiran per a alumnes de centres de primària i secundària i, els horabaixes, per a tothom qui vulgui aprendre a identificar els insectes que habiten entre nosaltres. També aprofundiran en aspectes varis del canvi climàtic, com ara el desgel i les seves conseqüències; la influència del CO2 en l’augment de la temperatura i la seva relació amb l’efecte d’hivernacle, i la incidència del CO2 sobre l’hàbitat marí.

Més informació i inscripcions:

--

--

Dimecres, 29 de setembre, a les 19.00 h. Online a través del canal de Youtube de l’IME

En el marc de l’Escola de la Salut Pública, l’Intitut Menorquí d’Estudis organitza aquest col·lòqui en el que hi participaran; Rosa M. Urbanos-Garrido, Departament d’Economia Aplicada, Pública i Política, Universidad Complutense de Madrid, com a moderadora; María Luisa Vázquez, Directora del Servei d’Estudis i Prospectives en Polítiques de Salut, Consorci de Salut i Social de Catalunya; Marta Mendiola, Responsable del treball sobre drets econòmics, socials i culturals d’Amnistia Internacional; Pedro Campuzano, coordinador de Médicos del Mundo Castilla y León; i Una persona assistida per Médicos del Mundo (pendent de confirmar).

Més informació:

--

--

Dimecres, 22 de setembre, a es 20.00 h, a Can Victori, seu de l’IME (Camí des Castell, 28, Maó) / Online simultàneament

En el marc de l’Escola de la Salut Pública, l’Intitut Menorquí d’Estudis organitza aquest col·lòqui en el que hi participaran; Maties Torrent, director de l’EMSP, com a moderador; Oriol Güell, redactor de El País, Marga Caldentey, redactora d’IB3 Notícies; i Josep Bagur, director del Diari Menorca.

Les places per assistir-hi són limitades i requereixen inscripció prèvia, però també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’EMSP

Més informació i inscripcions:

--

--