Divendres 30, Can Alcover a les 19 hores

Taula rodona on participaran científics de diferents àrees per explicar com els diferents grups d’investigació i centres de recerca de les Illes es varen enfrontar al repte de la covid-19.

Participaran:

  • Cristina Adrover Jaume, investigadora del Grup Multidisciplinari de Sèpsia (IDISBA)
  • Daniel Ruiz-Aguilera, investigador del grup SCOPIA (IDISBA) i professor de l’Escola Politècnica Superior de la UIB
  • Carla López Causapé, investigadora del grup ARPBIG (IDISBA) i microbiòlga de l’Hospital Universitari Son Espases
  • Javier Arranz Izquierdo, investigador del grup GMISBAL (IDISBA) i metge del C.S. Escola Graduada
  • Modera: Olivia Navarro, periodista i assessora de comunicaicó de la conselleria de Salut

--

--

Divendres 30, 18 h, Llibreria Baobab

L’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IDISBA) ha organitzat un programa d’actes molt diversificat per apropar la seva tasca diària a les persones interessades en la ciència.

La primera d’elles és un contacontes al voltant de la ciència per que els més petits puguin descobrir, d’una manera divertida i entretinguda, la importància de la ciència.

--

--

Diumenge 9 d’octubre, Port de Palma

Passeig amb el veler Rafael Verdera acompanyats per científics i científiques del grup d’ictiologia de l’IMEDEA. Aquest investigadors estudien el comportament de les espècies més emblemàtiques de les Balears.

El veler partirà del port de Palma cap a Cap Enderrocat, on els participants podran participar de les tasques de mostreig de l’equip científic.

Aquesta activitat està emmarcada dins la Nit de la Recerca i del projecte Ocean Night CSIC.

Activitat gratuïta prèvia inscripció a la web de l’IMEDEA

--

--

Divendres 30 de setembre, de 18h a 21h, a l’Escala Real, al costat de la Llonja (Port de Palma)

Els infants entre 3 i 11 trobaran al port un espai per descobrir la tasca dels investigadors i l’oceanografia en generañ. A través del dibuix, el joc i les construccions podran descobrir la importancia de la ciència.

L’activitat està dirigida a nins i nines de entre tres i onze anys. Els infants hauran d’estar acompanyats. L’accés és lliure.

A més, el SOCIB ofereix, al mateix espai, l’exposició EuroSea, l’activitat Canyes amb científics i científiques del SOCIB i visites guiades al buc oceanogràfic (prèvia reserva)

--

--