10 dres značiti puno za Agüero

Manchester City napadač Sergio Agüero je zamijenio njegov nogometni dresovi broj 16 policijski broj uoči nove sezone, ali pazeći njegovi obožavatelji nisu izostavljene iz džepa, jer je kasno odluku.

Aguero je nosio broj 16 dres od dolaska u grad i uživali nekoliko zvjezdane trenutke u njemu, većina nezaboravno zabio gol koji je osvojio naslov 2012.

Međutim, Aguero sada će nositi broj 10 dresovi Manchester City nekad pripadaju romske vezane Edin Džeko.

No, ne želeći vidjeti njegovi obožavatelji kratko promijenio, Aguero je ponudio bilo potpisati svoje out-of-date Manchester majicu ili platiti za zamjenu nosi svoj novi broj.

“Ne. 10 majica puno znači za mene”, rekao je on. Kada sam stigao u grad, Edin je imao — on je nosio vrlo dobro, i naravno, to poštuju sam. Zato sam odabrao broj 16 dres Moram priznati, ja sam grijao na njega u proteklih nekoliko godina i dijele mnoge posebne trenutke u njemu, ali je broj 10 majica je vrlo poseban za mene.

Aguero je vjerojatno City najpopularniji igrač i kao takav, to je vjerojatnije da će mnogi fanovi su imali svoje ime i broj otisnut na svojim majicama replika iz nogometneb2c.com.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated nogometsvrha’s story.