Сьогодні надсилаються нові запрошення NymVPN Alpha!

NYM Community (UA)
3 min readJun 17, 2024

--

Минув насичений місяць із початку фази альфа-тестування NymVPN, і команда Nym працює злагоджено, щоб підготуватися до того, що відбудеться цього літа. Ваш досвід і відгуки допоможуть нам у створенні оптимізованого та неперевершеного інструменту конфіденційності для всього світу, тож не пропустіть нагоду випробувати додаток!

З 2 травня група користувачів із основної спільноти Nym і списку очікування активно тестують NymVPN, щоб виявити помилки та покращити продуктивність. Nym хоче бути впевненим, що коли додаток потрапить у ваші надійні руки, він зможе робити те, що вам потрібно: не просто забезпечувати безпрецедентну конфіденційність, а швидко та безперешкодно.

Ось останні досягнення та те, що ви можете очікувати в найближчі місяці.

Що сталося за останні 4 тижні?

Тестування

Сотні запрошень уже надійшли до учасників зі списку очікування. Після цього попереднього тестування основною спільнотою Nym наступного місяця буде запрошено більше користувачів зі списку очікування. Стратегія полягає в тому, щоб переконатися, що важливі помилки вирішуються керованим і поступовим способом, перш ніж багато нових користувачів буде введено в пул тестування.

Розробка

Ми завершуємо розробку нової архітектури програми для Linux і macOS, яка спростить установку та не вимагає прав адміністратора під час кожного запуску програми. Команда також ретельно обговорює дизайн програми, щоб її вдосконалені та нові функції конфіденційності були зрозумілими та доступними для всіх користувачів.

Важлива редакція системи облікових даних дозволить перевіреним тестувальникам продовжувати використовувати додаток протягом більш тривалого періоду часу без необхідності шукати нові облікові дані. Майте на увазі, що альфа-тестування NymVPN безкоштовне для схвалених користувачів, але бета-версія потребуватиме платної підписки, щоб продовжувати користуватися програмою.

Мережа

Команда Nym невпинно працювала над завершенням інтеграції WireGuard для режиму 2-hop dVPN. Wireguard — це найшвидший зашифрований протокол зв’язку для VPN, який, як очікує Nym, радикально змінить продуктивність NymVPN. Команда Nym також уважно відстежує та допомагає операторам вузлів, які керують мережею, покращувати якість обслуговування.

Веб-сайт

Новий довідковий центр запрацював на початку травня, і ми постійно розповсюджуємо нові статті, щоб допомогти користувачам із програмою NymVPN. Обов’язково зареєструйтеся та додайте запитання, коли розпочнете тестування! Готуючись до запуску публічної бета-версії, Nym також створює процес оформлення замовлення.

Що далі?

Багато працює над NymVPN, і ми очікуємо багато важливих відгуків від тестувальників, оскільки цього літа ми отримаємо можливість усунути неполадки програми з усіма вами. Ось основні події, на які слід звернути увагу:

Ваше альфа-запрошення NymVPN

Найважливіше: стежте за своїми обліковими даними NymVPN Alpha електронною поштою, щоб спробувати програму! Але будьте терплячими, розгортання запрошень відбуватиметься поетапно, щоб дати Nym час обробити відгуки та поступово покращити додаток для тестувальників. Наступна партія запрошень буде надіслана сьогодні ! Якщо ви ще не зареєструвалися в списку очікування , ви все ще можете це зробити, щоб мати можливість випробувати його!

Режим WireGuard dVPN

Найвищим пріоритетом для команди розробників Nym є завершення інтеграції WireGuard для режиму 2-hop dVPN. WireGuard змінив ігри для зашифрованої маршрутизації VPN , пропонуючи найшвидшу маршрутизацію VPN через дуже стислу кодову базу, яка не ставить під загрозу найвищий рівень безпеки. Nym на шляху до запуску WireGuard кінець червня. Завдяки WireGuard на NymVPN користувачі можуть отримати серйозний децентралізований захист конфіденційності, не турбуючись про типові проблеми затримки з іншими dVPN.

Локалізація

Додаток для Android незабаром буде запущено французькою, іспанською та португальською мовами! Слідкуйте за оновленнями, щоб отримати більше можливостей локалізації для користувачів у всьому світі.

Тим часом

Слідкуйте за важливими оновленнями для мережевої спільноти Nym, включаючи низку важливих змін у системі управління та винагород, а також оновлення продуктивності мережі.Більше запрошень для тестувальників NymVPN Alpha

Приєднуйтесь до спільноти Nym

Discord // Telegram // Element // Twitter

Приватність любить компанію

English //中文// Русский // Türkçe // Tiếng Việt //日本// Française // Español // Português // 한국인// Українська

--

--