Servicii de cazare pentru elevii straini in Statele Unite

O viata de elita isi are bazele intr-o educatie de elita. Iar Statele Unite ofera cea mai elitista plaja de universitati. Din pacate, educatia in SUA vine la pachet cu costuri foarte mari, standarde foarte inalte de indeplinit si o concurenta acerba intre studentii straini.

Cele mai importante probleme de care se lovesc elevii straini in SUA

Cazarea este cel mai des intalnita problema a studentilor straini care isi doresc sa urmeze cursurile liceelor si universitatilor din Statele Unite. Asta pentru ca este foarte greu pentru parinti sa gaseasca un loc de cazare decent, la o distanta mica de locul in care se desfasoara studiile si la un cost pe care sa si-l poata permite. Majoritatea parintilor elevilor si studentilor straini apeleaza la internet pentru a cauta locuri de cazare pe perioada studiilor copiiilor lor. Desigur, ei nu cunosc orasele in care urmeaza sa studieze acestia, astfel ca procesul de gasire a unui loc de cazare devine unul foarte consumator de timp, care, in cel mai bun caz, duce la gasirea unui loc intr-un cartier rau famat, foarte departe de liceul ales si foarte scump.

Referitor la cazare, o alta problema de care se lovesc parintii elevilor straini este diferenta dintre ceea ce promit cei care inchiriaza locuintele respective si realitatea de la fata locului. Probabil ca ni s-a intamplat tuturor sa mergem in vacanta in strainatate, sa gasim un loc de cazare care arata dragut pe internet, insa, odata ajunsi la fata locului sa ne dam seama ca pozele fusesera trucate, hotelul sau apartamentul e foarte departe de plaja si ca in locul respectiv e o mizerie de nedescris. Cateva zile de stat intr-un loc ca acesta ne pot strica vacanta. Imaginati-va cum ar fi sa locuiti 4 ani in astfel de conditii.

Iar in ceea ce priveste preturile locuintelor de inchiriat, Statele Unite se numara printre cele mai scumpe tari, mai ales in raport cu conditiile oferite. Unii dintre elevii straini ajung sa-si ia un job pentru a se intretine pe perioada studiilor, banii parintilor nefiind suficienti pentru traiul in SUA. Este extrem de dificil pentru ei sa si lucreze, sa mearga si la cursuri. Astfel, performantele lor scolare sunt compromise, iar visul american se transforma intr-un cosmar. Alte familii din care fac parte elevi ce studiaza in SUA pur si simplu renunta la aceste studii atunci cand nu isi mai pot permite cazarea, toata investia de bani, timp si energie fiind in zadar.

Alimentatia este o alta problema cu care se confrunta elevii straini in SUA. Date fiind diferentele dintre stilurile alimentare ale americanilor si cele ale altor culturi, unii dintre ei nu se pot obisnui niciodata cu mancarea americana. Asta creeaza stres pe termen scurt si determina o serie de afectiuni pe termen lung, avand in vedere importanta alimentatiei adolescentilor in perioada de crestere.

Cum rezolva Student Housing Box toate aceste probleme

Student Housing Box este o companie ce se ocupa cu facilitarea accesului la licee din Statele Unite ale studentilor straini si sprijinul lor pe toata perioada studiilor. De la consultanta la transport si cazare, Student Housing Box ofera solutii “la cheie” pentru cei care doresc sa studieze in SUA.

Probabil ati vazut in filmele americane cum elevii care se descurca foarte bine la sport in liceu primesc burse de studii la universitati de top. Asa e si in realitate si se aplica si elevilor straini. Dar cum ar putea un elev strain sa beneficieze de aceasta facilitate? Student Housing Box sprijina accesul la sistemul american de invatamant inca din clasa a IX-a si inscrierea in Inspiration Academy si United Tennis Academy, unde elevi provenind din orice tara pot practica tenis la un nivel inalt, asigurandu-si sansa de a primi apoi o bursa de studii la una dintre marile universitati americane.

Student Housing Box are grija de elevii care aleg serviciile sale din secunda in care acestia aterizeaza in Statele Unite. Compania ofera transport la si de la aeroport si locul de cazare, astfel incat acestia nu trebuie sa-si faca griji ca nu vor gasi un taxi, ca vor plati prea mult, sau ca vor fi jefuiti. Si transportul intre locul de cazare si locul in care se desfasoara cursurile este asigurat in totalitate de Student Housing Box.

In ceea ce priveste spatiile de cazare oferite de Student Housing Box, in fiecare camera stau 2, maxim 3 elevi. Astfel, acestia nu sunt niciodata singuri, insa au parte de toata intimitatea de care au nevoie. Locuintele sunt dotate cu toate facilitatile: apa curenta, electricitate si internet. Toate mesele (mic-dejun, pranz si cina) sunt asigurate de companie si constau in mancare gatita, nu produse de tip fast-food.

Elevii nu trebuie nici macar sa-si faca curat in camera, serviciile de curatenie fiind oferite tot de catre companie. In ceea ce priveste cumparaturile personale, elevilor li se asigura transport saptamanal. Sunt supravegheati de un adult 24 de ore pe saptamana.

Un alt avantaj al Student Housing Box este ca stiti de la inceput la ce costuri sa va asteptati. Nu trebuie sa va faceti griji ca vreun proprietar va mari chiria sau ca vor aparea probleme neprazute. Student Housing Box ofera la cerere orice alte servicii de care elevii si parintii lor au nevoie, astfel incat acestia sa aiba parte de o experienta frumoasa, fara griji.

Afla mai multe pe Student Housing Box

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.