Американка, отслабнала с 80 кг, отказва да крие отпуснатата си кожа

Американката Брук Бирмингам успява да отслабне с 80 кг, след като преминава към изцяло здравословен начин на хранене и активно се захваща със спорт. За всичките си успехи тя разказва хронологично в блога си „Брук: не на диетата!“. Историята ѝ станала обект на интерес от страна на редица списания, телевизионни формати и т.н. Компромис за съвместната работа обаче не бил постигнат между Брук и американското списание Shape.

След тежка раздяла с приятеля си, американката Брук Бирмингам толкова сериозно се заела да лекува мъката с бисквити, че се докарала до състояние на наднормено тегло. Въпреки това тази жена успява да намери воля и да отслабне с цели 80 кг и то с помощта на Weight Watchers клуба (между другото това е клубът, благодарение на който и самата Джесика Симпсън успява да свали огромно количество излишни килограми преди известно време).

Брук била повече от поласкана, когато с нея се свързват от списание Shape с предложението за детайлна статия за нейното отслабване. С радост отговорила на всичките им въпроси, изпращайки отговорите по имейл заедно с няколко снимки преди и след отслабването.

Брук преди и след отслабване (източник: woman.ru)

Но след време от списанието писали на Брук, че снимките ѝ не са подходящи за изданието им с обяснението, че „не са естетични“. На молбата на списание Shape да прикрие отпуснатата кожа с тениска, Брук отговаря с категоричен отказ. Тя остава повече от възмутена от тази молба. В блога си Брук пише емоционален пост, който буквално взривява Интернет:

„Тялото ми е истинско, не крия и не замаскирвам с Photoshop нищо в него, защото нямам от какво да се срамувам. Това тяло успява да се освободи от повече от 80 излишни килограма. То доказа, че е способно на уникални лишения и постига наистина много, а днес изглежда повече от страхотно в бикини! Точно това е тялото, което Shape трябваше да покаже на читателите си, за да им даде истинска надежда за реални резултати.“

В допълнение, Бирмингам публикува и скрийншот снимки с кореспонденцията си със списанието и всичко това ѝ носи още повече популярност, но най-вече сериозна подкрепа и съмишленици.

„Ако не искат да ме показват по бикини и то в статия, посветена на мен самата, тогава статия няма да има изобщо!“ — гордо заявява Брук.

А вие какво мислите? Съгласни ли сте с Брук или е трябвало тя да направи малка отстъпка?

« Още методи за отслабване »