Új lehetőségek a grafikai cégek számára (esettanulmány)

A kihívás: A grafikai cégek számára a minőségi, gyors próbanyomatok előállítása elengedhetetlen, hisz így ellenőrizhetik leghatékonyabban munkájukat, vagy prezentálhatják egyes ötleteiket az ügyfelek számára. Nem volt ez másképp a grafikai és webes tervezéssel foglalkozó Lampyonnal sem. Az ügynökség korábban is gyakran használt nyomtatókat a projektek átnézésére és a próbanyomtatáshoz, azonban egy új irodába történő költözés következtében megszűnt a hozzáférésük az addigi próbanyomtatójukhoz. Mit tegyen tehát egy kreatív ügynökség, akinek a napi munkájához ez nélkülözhetetlen?

A vállalkozásnak olyan A3-mas készülékre volt szüksége, amelynek bírnia kellett a terhelést, ugyanakkor képesnek kellett lennie arra, hogy többféle hordozóra - vastagabb papírra, transzparensre - is nyomtatni tudjon.

A megoldás: Az OKI C9655 jelentette a megoldást, hisz a kompakt készülék megfelelt minden fent vázolt igénynek: A6 mérettől A3-ig és 1200 mm-től hosszú transzparensekig képes nyomtatni. A nyomtató megállta a helyét fényes, fémes és egyéb speciális bevonatú papírok és hullámos karton esetében is.

A készülék három további papírtálcájának köszönhetően a különböző hordozók mindig kéznél is vannak, így az egyes grafikusok a nélkül nyomtathatnak, hogy előtte ki kellene cserélniük a papírt, amit a kollégájuk helyezett be a saját projektjéhez.

OKI C9655

További esettanulmányok és készülékportfólió az OKI weboldalán.

Az ügyfélről: A Lampyon egy grafikai tervezésre, illetve webes designra és fejlesztésre szakosodott kreatív ügynökég. A budapesti székhelyű cég a világ számtalan országába és médiumok széles skálájára kiterjedő portfólióval büszkélkedhet.