Запознайте се с нови членове на екипа

Oleg Bolgarin
2 min readAug 26, 2020

--

Екипът за разработка в Keep продължава да расте.

Тъй като екипът на проекта KEEP се опитва да направи всичко, за да гарантира поверителността на обществения блокчейн, броят им постепенно расте. Радваме се да приветстваме двама нови членове на екипа и сме много развълнувани да работим в тясно сътрудничество с тях. Запознайте се с Петър и Якуб. Нека им дадем топло посрещане!

Петър Диряга

Петър е специализиран в разработването на софтуер и има богат лидерски опит в банковата и логистичната индустрия, работата в мрежа и дори гражданската авиация. Способността да съчетава знанията си от теоретичните компютърни науки с реалната практика е неговата силна точка, която той копнее да приложи в проекта Keep. В допълнение към работата, Петър е любител на планинското колоездене и астрономията.

Якуб Новоковски

Якуб също е специализиран в разработването на софтуер и има финансови умения. Той имаше шанс да участва в различни банкови и телекомуникационни проекти на всички етапи от техния жизнен цикъл. Той се позиционира като перфекционист, който ясно разбира как да постигнеш резултат и знае много както за индивидуалната работа, така и за екипната работа. Якуб е запален пътешественик. Обича да прекарва свободното си време в басейна.

Източник: https://blog.keep.network/introducing-our-new-team-members-e27c72aefac8

Открийте повече

Ако искате да знаете повече информация за Keep Network, тогава:

Следвайте ни в Reddit.

Вижте нашият WP.

Вижте нашият бизнес план.

Абонирайте се за актуализации по имейл.

Следвайте ни в Twitter.

Следвайте ни на Slack.

Присъединете се към ни в Telegram.

--

--