Εκπτώσεις σε επώνυμα ανδρικά ρούχα 2019

Pano Kontogiannis
Feb 19 · 3 min read

Ο Φεβρουάριος είναι κλασσικός μήνας εκπτώσεων και ήδη τα μεγάλα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ανδρικών ρούχων όπως το Fashionmix προσφέρουν τρελές προσφορές στο ανδρικό ένδυμα. Φέτος την τιμητική τους έχουν τα ανδρικά τζιν παντελόνια με τιμές 13–20 ευρώ και ακολουθούν οι αθλητικές φόρμες με τιμές 8–12 ευρώ έκαστη. Τόσο φθηνά για αυτήν την ποιότητα δεν πρόκειτε να βρείτε πουθενά. Το σκέφτεστε ακόμη; Επισκεφτείτε το eshop fashionmix.gr από το κινητό σας τηλέφωνο και παραγγείλετε online πριν εξαντληθούν τα αποθέματα.

Η εταιρεία κάνει κάθε χρόνο πραγματικές εκπτώσεις δὶνοντας την δυνατότητα να ανανεώσετε την ντουλάπα σας με καινούρια ρούχα. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter και να λαμβάνετε πρώτοι όλες της προσφορές και δωροεκπτωτικά κουπόνια ώστε να είστε έτοιμοι να αγοράσετε πρώτοι.

Ανδρικά τζιν παντελόνια σε έκπτωση 50%. Τιμή μόλις 17,50 ευρώ

Ανδρικό γαλάζιο τζιν παντελόνι

Προσφορές σε παπούτσια

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Fashion mix θα βρείτε και αθλητικά sneakers με μόλις 10 ευρώ. Τέτοιες χαμηλές τιμές δεν υπάρχουν σε άλλα online μαγαζιά. Τα παπούτσια καλό είναι να τα αλλάζετε κάθε έξι μήνες ώστε πάντα να έχετε να φορέσετε ποιοτικά και άνετα υποδήματα. Ψωνίστε τώρα στης οικονομικότερες τιμές της αγοράς από την άνεση του σπιτιού σας.

Προσφορά σε κοντομάνικα μπλουζάκια σε προσφορά

Με την άνοιξη να μας χτυπά την πόρτα τώρα είναι η καλύτερη εποχή να αγοράσετε τα μπλουζάκια που θα χρησιμοποιήσετε το καλοκαίρι. Πολλές εταιρείες προχωρούν σε ειδικές προσφορές με όμορφα σχέδια και πολύ καλές τιμές, όπως τα δικά μας κοστίζουν μόλις 5,99 ευρώ. Διαλέξτε το χρώμα και το σχέδιο που σας αρέσει και αποκτήστε τα τώρα. Για τα ζευγάρια έχουμε να προτείνουμε ειδικά μπλουζάκια για ζευγάρια γύρω στα 20 ευρώ τα οποία αποτελούν μοναδικό δώρο. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ένα ζευγάρι να φοράει το ίδιο μπλουζάκι, σωστά;

Χειμερινές εκπτώσεις

Παραδοσιακά στην Ελλάδα τα καταστήματα αρχίζουν να προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές από τον Ιανουάριο σε τιμές που φτάνουν ως και 70–80 %. Οι ψαγμένοι καταναλωτές βρίσκουν τρελές ευκαιρίες σε ρούχα και παπούτσια σε εκπληκτικές τιμές τα οποία πωλούνται και τελειώνουν άμεσα. Η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας πάντα τέτοια εποχή εξαγγέλλει προς τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στης αγορές τους, να συγκρίνουν της τιμές και να φροντίζουν να ενημερώνονται πριν προχωρήσουν σε κάποια αγορά ώστε να είναι σίγουροι ότι αγοράζουν ενδύματα σε πραγματική και όχι με πλασματική έκπτωση.

Οι τιμές στα ηλεκτρονικά καταστήματα ρούχων και παπουτσιών συνήθως είναι χαμηλότερες κατά 10–20% από αυτές στα φυσικά μαγαζιά με το γεγονός να οφείλετε στα λιγότερα κόστη που έχει ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σε προσωπικό και πάγια ενοίκια και έξοδα.

Νέα κολεξιόν ανδρική ένδυση 2019

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα συνεχίζει για 10 χρονιά όμως παρά την μειωμένη αγοραστική ικανότητα οι Έλληνες συνεχίζουν να ψωνίζουν ρούχα και παπούτσια. Λιγότερα ως ποσοστό και σε φθηνότερες τιμές όμως η αγορά κινείτε. Ο κόσμος δείχνει να μετρά τα λιγοστά ευρώ στο πορτοφόλι του αγοράζοντας μόνο απαραίτητα χωρίς περιττά πράγματα και αυτό αντικατοπτρίζετε στην αγορά. Οι φετινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν περισσότερο ίσως χρόνο ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να αγοράσει. Προϋπόθεση είναι να ανέβει το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα. Με χαμηλούς μισθούς ο κόσμος έχει μικρότερη αγοραστική δύναμη και ξοδεύει ελάχιστα.

Online προσφορές σε χαμηλές τιμές

Η Fashionmix προσφέρει στο αγοραστικό κοινό σε πολύ χαμηλές τιμές μοναδικά casual κομμάτια από τη καινούρια κολεξιόν Άνοιξη — Καλοκαίρι 2019. Τώρα μπορείτε να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνισή, να αλλάξτε διάθεσή ή να προχωρήσετε στην αγορά ενός ξεχωριστού δώρου σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Εμείς προσφέρουμε εκπτωτικά κουπόνια, giveaway 1+1 δώρο και καλωσορίζουμε τους νέους πελάτες στην ιστοσελίδα με εκπτωτικό κουπόνι 10% το οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν σε κάθε αγορά τους.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε νεανικά ανδρικά ρούχα για ηλικίες 20–35 τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με ένα τζιν παντελόνι και πουκάμισο. Μπορείτε να παίξετε με της χρωματικές αντιθέσεις όπως μπλε τζιν και μαύρο πουκάμισο για καθημερινές εμφανίσεις. Ανάλογα με τον λόγο πάει και το αντίστοιχο παπούτσι ώστε να “κλείσει” όμορφα το look με ένα δερμάτινο μπουφάν το οποίο θα προσδώσει κύρος αλλά και ζέστη ειδικά τώρα τον χειμώνα. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε ακόμη περισσότερο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά φούτερ κάτω από το μπουφάν τα οποία τώρα είναι σε ειδικές τιμές προσφοράς.

Αν για οποιονδήποτε λόγο αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και θέλετε να επιστρέψετε ή να αντικαταστήσετε τα ρούχα ή παπούτσια που αγοράσατε μπορείτε να διαβάσετε εδώ ποια είναι η διαδικασία επιστροφής — αλλαγής.

Περιηγηθείτε στο ανανεωμένο e-shop: www.fashionmix.gr και ανακαλύψτε εκείνα τα ρούχα που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ.

Pano Kontogiannis

Written by

Web developer in Bulgaria https://blog7.org

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade