La greu situació del PSOE

La situació en què es troba el psoe és paradoxal i molt curiosa. Fa uns mesos els PSOE pressionava a PODEM per fer un pacte a tres ( PSOE, PODEM i C’S) els socialistes volien que podem pactes amb el seu enemic polític. Òbviament podem tampoc és amic del partit popular però ciutadans i podem tenen una cosa en comú que al mateix temps els fa antagonistes. Són els dos principals partits que representen això que ara se’n diu nova política, però en plans ideòlogics totalment oposats. Els socialistes volien que Podem deixès tot això de banda per evitar un govern del PP òbviament Podem no ho va fer, i a més va proposar un pacte diferent sumant totes les esquerres del parlament, que els socialistes no van acceptar, primer la unitat d’espanya desprès la resta.

El PSOE ara es troba en la mateixa posició que podem aleshores. Però no vol pactar, cosa que hem sembla legitma. Però tampoc proposa cap alternativa es troba en el purgatori esperant a veure que passa.

Vorem que passa, el Psoe ho te complicat unes noves eleccions seran molt dures per el PSOE vist el resultat de les darreres, i donar suport a un govern de Rajoy molt contradictori i dificil que els seus ho acceptin.

Sigui com sigui el socialistes s’han equivocat molt en l’estratègia i ara ho estan pagant. I ho continuaran pagant internament i externament.