HAYU DK (DANMARK). Pris: Få en måned gratis.

hayu DK: Få en måned gratis her. Der findes ikke en bedre pris.

Mr. Crypto
Oct 19 · 4 min read

I denne artikel kan du nemt og overskueligt få et overblik over, hvilke programmer du kan se med et hayu abonnement. Du kan lære mere om prisen, og hvilke goder der er ved et abonnement hos hayu.

hayu dk
hayu dk

Hvad er hayu DK?

hayu dk er endnu en af de mange streaming tjenester, der er blevet populær verden over — særligt i de nordiske lande. Efter at have haft stor succes i Norge, kom tjenesten til Danmark, Sverige og Finland i år.

PRØV hayu DK GRATIS

Modsat mange af de andre populære streaming tjenester, såsom Netflix, Viaplay og TV2 Play, der alle tilbyder et bredt udvalg af film, serier, dokumentarer og i nogen omfang — sport, er hayu Danmark en tjeneste, der kører med et lidt anderledes koncept.

PRØV hayu DANMARK GRATIS

Ingen film, ingen nyheder, ingen dokumentarer, ingen ”traditionelle” serier, derimod er hayu PROPPET med alt det bedste, amerikanske reality tv. Hayu er en temmelig ny tjeneste, og den første af sin slags, der har besluttet sig for at fokusere på blot én enkelt genere. Men det betyder ikke, at hayu ikke har timevis af underholdning at tilbyde. Hvis du er vild med reality tv og alt hvad det indebærer — kendisser, drama, intriger og en masse gode grin, er hayu lige en tjeneste for dig. Hayu er en god og billig løsning til dig, der elsker reality.

Hvad får man med et hayu abonnement? Er det en god pris?

Hayu Danmark er særligt populær på grund af amerikanske reality serier såsom Keeping Up with the Kardashians, Real Housewives of Beverlyhills og alle spin-off serier, der er lavet der imellem. Det gode ved hayu er, at alle sæsonerne ligger tilgængeligt på siden OG at du kan se det nyeste afsnit samme dag, som det bliver offentliggjort i USA.

Du får ubegrænset adgang til hundredevis af reality shows, som du kan vælge at streame direkte eller downloade til din enhed og se når du er på farten. Ud over, du kan finde samtlige sæsoner af dine yndlingsserier, kan du på hayu.com også finde små usete klip fra de forskellige shows, læse artikler og historier om alt det, der sker når kameraerne er slukkede! Et abonnement hos hayu er altså en stensikker måde at holde dig opdateret i dine favoritkendissers liv, og holde en finger på pulsen når det angår de vildeste skandaler i Hollywood.

Hvad koster et hayu abonnement? hayu pris.

Endnu en fordel ved hayu pris er gennemsigtigheden. Du ved akkurat hvad du betaler for, og det er lige præcis dét du får. I og med, hayu er en streaming tjeneste, der beskæftiger sig med én bestemt genere, reality, er der ikke så meget ”gambling” ved et abonnement hos hayu. Du får hvad du betaler for. For 49 kroner om måneden, kan du se lige så meget reality tv som du har lyst.

Hvis du har en aktiv konto hos iTunes eller Google Play, behøver du ikke oprette en bruger på hayu. Når du downloader hayus app via iTunes store eller Google Play store, skal du blot registrere dig med én af de to konti, og din månedlige betaling vil blive trukket fra den valgte konto. Nemt og enkelt.

Derudover kører hayu med en 30-dages gratis prøveperiode, hvor du, kvit og frit, kan tilmelde dig og afprøve tjenestens store udbud og reality tv og beslutte om det er noget for dig. Det er super nemt og enkelt. Du skal blot registrere dig på hayus hjemmeside med dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger. Når de 30-dages gratis prøveperiode er gået, skal du beslutte dig for, om du vil fortsætte eller opsige abonnementet. Ingen binding, ingen tvang. Hvis du vælger at fortsætte med dit hayu abonnement, koster det 49 kroner månedligt. Det er hayu prisen.

Hvilke programmer kan man se på hayu Danmark?

Blandt danskerne er nogle af de mest populære serier på hayu Keeping Up with the Kardashians, Real Housewives of Beverly Hills, Life of Kylie, Under Deck og Top Chef. Men der findes mere end 100 serier på tjenesten, så skulle lige disse serier ikke vare blandt dine favoritter, er der masser af andre muligheder. Som tidligere nævnt, får du ubegrænset adgang til gamle sæsoner, men vigtigst af alt, kan du følge med i dine yndlingsserier, når der på ugentlig basis kommer nye afsnit. De bliver nemlig offentliggjort på hayus hjemmeside samme dag, som de udkommer i USA.

Hayu er ideel til dig, der er vil med reality, og har med garanti noget for en hver smag.

hayu pris

Mr. Crypto

Written by

Cryptocurrency Security

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade