HAYU NEDERLAND (NL) → Helemaal gratis. Betere prijs bestaat niet.

hayu Nederland: ontvang hier 1 maand gratis. Een betere Hayu prijs bestaat niet.

Mr. Crypto
Oct 7 · 4 min read

Wat is hayu Nederland (NL)?

hayu is een streamingdienst die recent enorm populair is geworden, niet alleen in Nederland, maar in het algemeen in de wereld. hayu is een vrij nieuwe dienst en heeft besloten zich aan een genre te houden en op hun dienst kun je ALLE Amerikaanse reality-televisie vinden; Blijf bijvoorbeeld op de hoogte van de Kardashians, Real Housewives of Beverlyhills en alle spin-off series die daar zijn gemaakt.

PROBEER de hayu GRATIS

Als je van drama, plot en bling-bling houdt, zul je snel ontdekken dat hayu alle series bevat die perfect bij je passen. Begin vanaf het eerste seizoen of volg het laatste deel, dat op de site zal worden gepubliceerd, op dezelfde dag dat het in de VS wordt gepubliceerd.

PROBEER hayu Nederland GRATIS

Je kunt alles vinden als het op realiteit aankomt. Aan de andere kant zijn er geen films, geen documentaires, nieuws of sport. Het is een goede en goedkope oplossing voor mensen die van de realiteit houden.

hayu Prijs

Het mooie van Hayu is dat je krijgt waar je voor betaalt. Daarmee is hayu DK een streamingdienst die slechts over één genre gaat — namelijk reality-tv, degene die van reality houdt, kan zich als gebruiker registreren en elk drama erin patchen dat je maar wilt. Ook voor het mooie bedrag van Eur 5 per maand. hayu prijs.

hayu NL — ontvang een maand gratis

Je kunt nu meteen als je je aanmeldt voor hayu, Nederland krijgt de eerste maand gratis. Registreer u eenvoudig op de website van hayu met uw persoonlijke gegevens en betalingsinformatie. Dan moet u vóór de eerste maand beslissen of u wilt doorgaan als een geregistreerde betalende gebruiker en maximaal EUR 5per persoon wilt betalen. maand of annuleer je “gratis” abonnement voor de eerste maand.

Wat krijg je bij abonnement?

Eerst en vooral krijg je onbeperkte toegang tot meer dan 100 verschillende realityshows die kunnen worden gestreamd of gedownload. Zoals eerder vermeld, krijg je toegang tot oude seizoenen, maar het belangrijkste is dat je je favoriete series kunt volgen wanneer er elke week nieuwe afleveringen zijn. Ze worden eigenlijk op de hayu-website gepubliceerd op dezelfde dag dat ze in de VS verschijnen.

Daarnaast kun je kleine fragmenten uit de verschillende series op de site vinden, artikelen en verhalen vinden over alles wat er achter gedoofde camera’s gebeurt! Dus abonneren op hayu is een zekere manier om op de hoogte te blijven van je favoriete Hollywood-schandalen.

Programma bij hayu NL

Je kunt een zee van verschillende Amerikaanse realityseries vinden op de Hayu Nederland streamingdienst. Hier is een korte beschrijving van enkele van de meest gestreamde programma’s die u op hayu vindt. Vergeet niet dat u de nieuwste secties van uw favoriete series altijd kunt vinden op dezelfde dag dat ze in de VS verschijnen.

Blijf op de hoogte van de Kardashians

De controversiële, extravagante Kardashian / Jenner-clan die de meeste mensen graag haten, heeft uiteindelijk 16 seizoenen uitgezonden, waar je als kijker in de passage en de ontbering dicht bij familie komt. Meteen vanaf het begin, waar Kendall en Kylie nog jong waren en Kim en haar zussen alleen droomden van de bekendheid en rijkdom die ze vandaag allemaal bereikten. Sindsdien hebben we hen gevolgd in hun ontwikkeling, hun relaties en ongelukkige liefde, gezinsverbeteringen, schandalen en nog veel, veel meer. Eén ding is zeker. Er is een garantie voor goed entertainment en drama — zowel in het openbaar als in feite binnen het gezin. Met een hayu-abonnement kun je de nieuwe secties van Keeping Up with the Kardashians elke week volgen en de vele spin-offseries zien die in de loop der tijd zijn gemaakt: “Kourthey & Khloe nemen Miami”, “Kim & Kourtney nemen New York,” Khloe & Lamar “,” Kylie’s leven “om er maar een paar te noemen. hayu nl.

Echte huisvrouwen of Beverly Hills

RHOBH is ook een van Hayu’s meest bekeken series en met goede reden. Al bijna tien jaar lang hebben kijkers het leven van de glamoureuze huisvrouwen in de met sterren bezaaide Beverly Hills kunnen volgen. Sindsdien zijn er ook meer spin-offseries geweest, waaronder Real Housewives of Miami, Real Housewives of Dallas, Real Housewives of Sydney, Real Housewives of Atalanta, om er maar een paar te noemen. Wat alle series gemeen hebben, is dat kijkers een aantal glamoureuze vrouwen ontmoeten met een extravagante levensstijl die nergens een compromis over willen sluiten. Of het nu uiterlijk, carrière of liefde is. Ze zijn duurzaam en compromisloos, en er is een garantie voor zowel entertainment als drama.

Onder populaire programma’s op hayu vindt u Best Ink, Chef Academy, Southern Charm, Benedendeks en nog veel, veel meer. Voor elke smaak is er iets te vinden, en het is zeker verslavend!

Hayu prijs

Mr. Crypto

Written by

Cryptocurrency Security

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade