HAYU NORGE (NO) Pris → Helt Gratis.

hayu Norge: Få 1 måned gratis her. En bedre hayu pris eksisterer ikke.

Mr. Crypto
Jul 8 · 4 min read

Hva er hayu Norge (NO)?

hayu pris

hayu er en streaming tjeneste som nylig har blitt enormt populær, ikke bare i Norge, men i de skandinaviske landene generelt. hayu er en ganske ny tjeneste og har bestemt seg for å holde seg til en sjanger og på deres tjeneste finner du ALT amerikansk virkelighet tv; For eksempel, følg med Kardashians, Real Housewives of Beverlyhills og alle spin-off-serien som er laget der.

PROVA hayu NO GRATIS

Hvis du elsker drama, plott og bling-bling, vil du raskt oppdage at hayu inneholder hele serien som passer deg perfekt. Start fra den første sesongen eller følg den siste delen, som vil bli publisert på nettstedet, samme dag som den er publisert i USA.

PROVA hayu Norge GRATIS

Du kan finne alt om virkeligheten. På den annen side er det ingen filmer, ingen dokumentarfilmer, nyheter eller sport. Det er en god og billig løsning for de som elsker virkeligheten.

hayu pris

Den strålende tingen om Hayu Nordic er at du får det du betaler for. Med det er hayu DK en streaming tjeneste som bare handler om en sjanger — nemlig reality TV, den som elsker virkeligheten, kan registrere seg som bruker og la alt drama i seg selv som du vil. Også for den fine summen på NOK 49 i måneden. hayu pris.

hayu NO — få en måned gratis

Du kan akkurat nå hvis du registrerer deg for hayu, få Norge den første måneden gratis. Bare registrer deg på hayu nettside med din personlige informasjon og betalingsinformasjon. Da må du bestemme før den første måneden hvis du vil fortsette som registrert betalende bruker og betale maksimalt NOK 49 per person. måned eller kansellere ditt “gratis” abonnement for den første måneden.

Hva får du i et nordisk abonnement?

Først av alt får du ubegrenset tilgang til mer enn 100 forskjellige virkelighetsprogrammer som enten kan streames eller lastes ned. Som tidligere nevnt får du tilgang til gamle årstider, men viktigst av alt kan du følge din favorittserie når det er nye seksjoner hver uke. De er faktisk publisert på hayu nettsiden samme dagen de vises i USA.

I tillegg kan du finne små klipp fra de ulike seriene på nettsiden, finne artikler og historier om alt som skjer bak slukkede kameraer! Et hayu-abonnement er dermed en sikker måte å holde deg oppdatert med dine favoritt Hollywood-skandaler.

Program på hayu Norge

Du kan finne et hav av forskjellige amerikanske virkelighetsserier på hayu nordic streaming service. Her er en liten beskrivelse av noen av de mest streamede programmene du finner på hayu. Husk at du alltid kan finne de siste delene av favorittserien din den dagen de vises i USA.

Fortsett med Kardashians

Den kontroversielle, ekstravagante Kardashian / Jenner-klanen som folk flest elsker å hate, har etter hvert sendt 16 sesonger, hvor som seer kommer du nær til familien både i passasjen og motgangen. Rett fra starten, hvor Kendall og Kylie fortsatt var unge, og Kim og hennes søstre bare drømte om den berømmelse og formue de alle har oppnådd i dag. Siden da har vi fulgt dem i utviklingen, deres relasjoner og ulykkelige kjærlighet, familieforbedringer, skandaler og mye, mye mer. En ting er sikkert. Det er en garanti for god underholdning og drama — både offentlig og faktisk i familien. Med et hayu-abonnement kan du følge de nye delene av Keeping Up with Kardashians hver uke og se de mange spin-offene som ble gjort over tid: “Kourthey & Khloe til Miami”, “Kim & Kourtney til New York,” Khloe & Lamar, “Kylie’s Life” for bare å nevne noen. hayu no.

Real Housewives eller Beverly Hills

RHOBH er også en av hayu mest serierte serier og med god grunn. I nesten et tiår har seere lyktes å følge de glamorøse husmorernes liv i den stjernebelagte Beverly Hills. Siden da har det også blitt mer spin-off-serien, inkludert Real Housewives of Miami, Real Housewives of Dallas, Real Housewives of Sydney, Real Housewives of Atalanta, for bare å nevne noen. Felles for alle serier er at seerne møter noen glamorøse kvinner med en ekstravagant livsstil som ikke vil kompromittere på noe. La det være utseende, karriere eller kjærlighet. De er holdbare og kompromissløse, og det er garanti for både underholdning og drama.

Blant populære programmer på hayu finner du Best Ink, Chef Academy, Southern Charm, Below Deck og mange, mange flere. Det er noe å finne for enhver smak, og det er absolutt vanedannende!

hayu pris

Mr. Crypto

Written by

Cryptocurrency Security

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade