HAYU SUOMI (FI) Hinta → Ehdottomasti ilmainen.

hayu Suomi: saat 1 kuukauden ilmaiseksi. Parempaa hayu hinta ei ole.

Mr. Crypto
Jul 8 · 3 min read

hayu Suomi, mikä se on?

hayu FI on melko uusi streaming-palvelu, joka Norjassa kukoistamisen jälkeen tuli Tanskaan, Ruotsiin ja Suomi vuonna 2019.

hayu FI: n nauttiminen on ehdottoman välttämätöntä, että pidät todellisuusnäytöistä. Jos toisaalta olet täysin huijattu erityisesti amerikkalaisten todellisuusnäytösten kanssa, niin pian huomaat, että Hayu on todellisuusannos, joka osoittaa, että voit tulla erittäin riippuvaiseksi hyvin nopeasti.

Kokeile hayu ilmaiseksi

hayu Suomi on streaming-palvelu, joka on päättänyt keskittyä yhteen kapealle, eli todellisuusnäytöille. Hayu fi: ssä ei ole elokuvia, dokumentteja eikä lainkaan urheilua.

Kokeile hayu ilmaiseksi

Vastineeksi voit rompata todellisuusmaailmassa, joka on täynnä glitteriä, glamouria ja paljon voimakkaita tunteita. Saat nopean katsauksen suoratoistopalvelun edut ja haitat Hayu tarkistuksesta.

Mitä pääset hayu?

Sadat erilaiset todellisuusnäytöt ovat hayussa ja odottavat, että ne lähetetään tai lähetetään. Ja se ei ole vain vanhoja esityksiä, joissa on pitkään televisiossa näytettyjä osia. Saat todella mahdollisuuden nähdä uusimpien todellisuusnäyttelyjen viimeisimmät jaksot jopa päivänä, jona ne julkaistaan ​​Yhdysvalloissa.

Suomi ja USA: n suosituimpia todellisuusnäyttelyitä ovat toistaiseksi “Keardashians With With Kardashians”, “Top Chef” ja “The Really Housewifes Beverly Hills”. Kaikki ne ovat säännöllinen osa hayu sisältöä, ja uusimmat jaksot ovat saatavilla joka viikko hayu tilaajille.

Hayussa näet “katkelmia” — lyhyt leikkeet eri todellisuusnäytöistä. Voit lukea myös lyhyitä tarinoita, jotka kertovat sinulle, että et pääse ohjelmiin ja mitä tapahtuu kulissien takana, kun kamerat ovat pois päältä. Pysy ajan tasalla hayus-esitysten ja monien muiden kuuluisuuksien henkilöistä.

hayu hinta ja tilaus

Hayu Suomi liittymä maksaa 49 kruunua kuukaudessa. On vain yksi tilaustyyppi, mutta se antaa sinulle täyden pääsyn kaikkeen, mitä hayu tarjoaa; sekä suoratoiston, lataamisen että artikkelin sisällön.

Vapaa kuukausi hayussa

Niin, hayu on tarjottava tällä hetkellä. Voit rekisteröidä nimesi ja maksutietosi, ja saat ilmaisen käyttäjän hayussa. Kokeilujakson päätyttyä sinun on päätettävä, onko sinulla edelleen hayu-käyttäjä (jolle maksat) tai haluatko peruuttaa maksetun käyttäjän tilauksen.

Hayu ilmaisessa kokeilussa voit hyödyntää kaikkia samoja ominaisuuksia, joita saat, kun maksat hayu-hinnan. Voit siis streamata, ladata ja lukea kaikkia hayu arkistossa olevia artikkeleita.

hayu suomi kun matkustat

Suomi on osa hayu Nordicia, johon kuuluu sekä Englanti, Ruotsi, Suomi ja Irlanti. Jos olet kirjautunut hayuun mistä tahansa näistä maista, voit käyttää hayu nordicia kaikkialla EU: ssa ja käyttää samoja näyttelyitä, joita sinulla on, kun olet Suomi.

Rekisteröidy hayuun iTunesilla ja Google Play -palvelulla
Jos sinulla on jo iTunes-tili tai Google Play -tili, sinun ei tarvitse luoda uutta käyttäjää hayussa. Kun lataat Hayu sovelluksen, rekisteröi juuri saman tilin, jonka olet jo rekisteröinyt joko iTunesissa tai Google Playssa, ja kuukausittainen hayu-hinta veloitetaan jostakin kahdesta tilistä.

Jos haluat myöhemmin peruuttaa hayu-tilauksesi, sinun on myös tehtävä se joko iTunes- tai Google Play -tilisi kautta.

Kuinka nopeasti yhteys tarvitaan?

Ihanteellinen asia, kun lähetät TV: tä suoraan internetistäsi, on tietysti yhteys, joka toimii mahdollisimman nopeasti. Mitä nopeammin laajakaistasi toimii, sitä korkeampi kuvanlaatu, näet osan sisään. Mutta … voit myös helposti siirtää todellisuusnäytöksiä esimerkiksi mobiililaajakaistasi, vaikka se voi olla hieman hidas. Tapahtumassa on, että kuvan laatu on alaspäin, mutta voit silti nähdä osasi ilman ongelmia.

hayu arvostelu

Uusi suuntaus näyttää olevan käsite, jonka mukaan TV-viihdettä koskeva yksittäinen kapasiteetti tarttuu, ja se toimii melko hyvin. Sama suuntaus näkyy myös urheilutelevisiossa.

Lyhyesti sanottuna: Jos pidät tyylilajista, voit maksaa siitä, ja jos ei, sinun on oltava vapaa.

hayu denmark liittyy pisteeseen, ja he saavat peukalot, jotta he voivat lähettää monia uusimpia jaksoja samana päivänä, kun ne julkaistaan ​​Yhdysvalloissa.

Suomi tekstitysten puuttuminen vähentää kuitenkin tätä hayu-tarkistusta. Useissa näyttelyissä on mukava englanninkielinen tekstitys.

Mr. Crypto

Written by

Cryptocurrency Security

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade