HAYU SVERIGE (SE) → Helt Gratis. Bättre Pris finns inte.

hayu Sverige: Få 1 månad gratis här. Ett bättre hayu pris existerar inte.

Mr. Crypto

Vad är hayu Sverige (SE)?

hayu är en strömmande tjänst som nyligen har blivit enormt populär, inte bara i Sverige men i de skandinaviska länderna i allmänhet. hayu är en ganska ny tjänst och har bestämt sig för att hålla sig till en genre och på deras tjänst kan du hitta ALT amerikansk verklighet tv; till exempel hålla upp med Kardashians, Real Housewives of Beverlyhills och alla spin-off-serier gjorda där.

PROVA hayu SE GRATIS

Om du älskar drama, intrig och bling-bling kommer du snabbt att upptäcka att hayu innehåller alla serier som passar dig perfekt. Börja från den första säsongen eller följ den senaste delen, som kommer att publiceras på webbplatsen, samma dag som den publiceras i USA.

PROVA hayu Sverige GRATIS

Du kan hitta allt när det gäller verkligheten. Å andra sidan finns det inga filmer, inga dokumentärer, nyheter eller sport. Det är en bra och billig lösning för dem som älskar verkligheten.

hayu Pris

Det briljanta med Hayu Nordic är att du får vad du betalar för. Med det är hayu DK en streamingtjänst som bara handlar om en genre — nämligen reality-tv, den som älskar verkligheten kan registrera sig som en användare och patchera allt dramat i sig som du vill. Även för den snygga summan av 49 kronor i månaden. hayu pris.

hayu SE — få en månad gratis

Du kan just nu om du registrerar dig för hayu, får Sverige den första månaden gratis. Helt enkelt registrera dig på hayu hemsida med din personliga information och betalningsinformation. Då måste du bestämma före den första månaden om du vill fortsätta som registrerad betalande användare och betala högst 49 kr per person. månad eller avbryt din “gratis” prenumeration som gäller den första månaden.

Vad får du i ett nordiskt abonnemang?

Först och främst får du obegränsad tillgång till mer än 100 olika verklighetsprogram som antingen kan streamas eller laddas ner. Som tidigare nämnts får du tillgång till gamla årstider, men viktigast av allt kan du följa med din favoritserie när det finns nya avsnitt varje vecka. De publiceras faktiskt på hayu-webbplatsen samma dag som de visas i USA.

Utöver detta kan du hitta små klipp från de olika serierna på webbplatsen, hitta artiklar och berättelser om allt som händer bakom släckta kameror! En prenumeration med hayu är sålunda ett säkert sätt att hålla dig uppdaterad med dina favorit Hollywood skandaler.

Program på hayu SE

Du kan hitta ett hav av olika amerikanska realityserier på hayu nordiska streamingtjänst. Här är en liten beskrivning av några av de mest strömmade programmen du hittar på hayu. Kom ihåg att du alltid kan hitta de senaste delarna av din favoritserie samma dag som de visas i USA.

Uppehället med Kardashians

Den kontroversiella, extravaganta Kardashian / Jenner-klanen som de flesta människor älskar att hata har så småningom skickat 16 årstider, där du som tittare kommer nära familjen både i passagen och motgången. Strax från början, där Kendall och Kylie fortfarande var unga och Kim och hennes systrar bara drömde om den berömmelse och rikedom de alla har uppnått idag. Sedan dess har vi följt dem i deras utveckling, deras relationer och olycklig kärlek, familjeförbättringar, skandaler och mycket, mycket mer. En sak är säkert. Det finns en garanti för bra underhållning och drama — både offentligt och faktiskt inom familjen. Med en prenumeration med hayu kan du följa de nya delarna av Keeping Up med Kardashians varje vecka och se de många spin-offserierna som har gjorts över tiden: “Kourthey & Khloe ta Miami”, “Kim & Kourtney ta New York, “Khloe & Lamar”, “Kylies liv” för att bara nämna några. hayu se.

Verkliga hemmafruar eller Beverly Hills

RHOBH är också en av hayu mest sedda serier och av goda skäl. Under nästan ett decennium har tittarna lyckats följa de glamorösa hemmafruarnas liv i de stjärnbelagda Beverly Hills. Sedan dess har det också blivit mer spin-off-serier, bland annat Real Housewives of Miami, Real Housewives of Dallas, Real Housewives of Sydney, Real Housewives of Atalanta, för att bara nämna några. Gemensamt för alla serier är att tittarna möter några glamorösa kvinnor med en extravagant livsstil som inte vill kompromissa med någonting. Låt det vara blick, karriärer eller kärlek. De är slitstarka och kompromisslös, och det finns garanti för både underhållning och drama.

Bland populära program på hayu hittar du Best Ink, Chef Academy, Southern Charm, Below Deck och många, många fler. Det finns något att hitta för varje smak, och det är säkert beroendeframkallande!

Hayu pris

Mr. Crypto

Written by

Cryptocurrency Security

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade